Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mit figyeltek meg randikor egy fiuban? Miböl szuritek le, hogy olyan-e amilyet akartok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 00:22
1/7 anonim válasza:
-Kisugarzas.
-Elso benyomas.
-Kulso: ne legyen kover, igenytelen.
-Ruha: igenyes, tiszta, divatos - itt nem az ar a lenyeg! De ne jojjon szabadidobe, vagy elmosott, elnyult, 20 evvel ezelott vasarolt pulcsiban
- intelligencia
-hogy beszel a csaladjarol, , szuleirol
-NE cigizzen
2/7 A kérdező kommentje:
miert nem jo ha cigizik?
2013. máj. 11. 00:49
3/7 anonim válasza:
Mert undorito!
En sem cigizek, tehat cigizossel nem kezdek
4/7 anonim válasza:
nyugi van olyan csaj akinél a cigizés előnyödre válik. csak nem vallják be.
5/7 anonim válasza:
Az a lány, aki cigis pasit keres, mondjuk a nők 3%-a. van még 10, aki elviseli, a többi akkor sem akar cigis pasit, ha amúgy ő dohányzik.
6/7 anonim válasza:
Nyilvan csak olyan fiuval randizom aki tetszik nekem.Intelligencia,apoltsag(frizura kormok a borostat szeretem) ruha ne legyen szakadt agyonra mosott,nekem elmegy a cigi ha nem gyujtja egyiket a masik utan...max orankent 1 2 szal.Viselkedes erdeklodik irantam tehat nem azert talalkoztunk mert unatkozik jo ha vki udvarias de ettol meg legyen laza mert ha nagyon uraskodik az nyomiva teheti.Ne nezegesse folyton az orajat telojat.Fontos a termeszetes viselkedes.
7/7 anonim válasza:
6.voltam.Lemaradt a jo benyomas.20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!