Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Milyen lányokat tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Milyen lányokat tartotok bombázónak?

Figyelt kérdés
Egyik kérdésben olvastam, hogy aranyos az a lány aki átlagos szóval nem bombázó. De akkor nekted a bombázó a plázacicákat takarja? Vagy hogy is van ez?:)
2009. szept. 30. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Ennek a lánynak nem hátközépig érő a haja és nincs is pontja, csak nagy melle. " --- de viszont a szemei csodallatosak... :)

Nekem egyebkent a vorosek jonnek be nagyon, meg akiknek nagyon sotet fekete haja van... a teste legyen vekony (nem anorexias), a mellei annyira nem szamitanak en inkabb az arcot nezem meg eloszor. :p

De a lenyeg az osszhatas lehet nagyon szep egy alacsony rovidebb haju lany is ha van stilusa...

2009. szept. 30. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:

hát a kép alapján te bombázó vagy :)

16/f

2009. szept. 30. 15:05
 13/20 anonim ***** válasza:

te a képen egyáltalán nem ez a csaj van gyökerek! Különben meg a chaten is fent van a kép!

[link]

2009. szept. 30. 15:25
 14/20 anonim válasza:
csillogó gyönyörű szempár... nem egy dumagép.. okos magas van jó melle, segge... hmmm
2009. szept. 30. 15:27
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
De ha meg érdekel a véleményem, ez egyáltalán nem bombázó, csak ilyen tini csupasztökűek gerjednének egy ilyen cafkára, ahhoz h valaki igazi bombázó legyen komolyabb lánynak kell lennie, kb 25 éves kortól már elég komoly de emellett sugározzon belőle a magabiztosság, legyen tartása és egyénisége, nem baj ha okos és van önálló véleménye, külsőleg meg egy hibátlan arc, olyan 175 körüli vagy nagyobb magasság hosszú lábakkal, ilyen magassághoz kb 60-65 közti súly, nem baj ha látszik egy kis izom a hasán és a lábain, arányos csípő és mell, de ebből nem kell nagy elég a 80-as is csak legyen szép tartása, visszafogott de ízléses ruha ami szépen van összeválogatva, amiből lászik belőle h van ízlése, hibátlan fogsor ami teljesen látszik mikor mosolyog, és én is szeretem a hátközépig érő egyenes szálú dús hajat sötétbarnában.
2009. szept. 30. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
háááát, bombázó? figyelj, ez izlés kérdése, nekem pölö nem bombázók a plázacicák, ők túl közönségesek, túl műek... és sajnos a legtöbbnek (mindig van kivétel:) ) nincs is olyan sok esze. Nekem a bombázó az tökre olyan, mint a barátnőm is :). Hosszú, szőke haj (egyenesíti). Nem olyan vékony az arca, hanem kicsit kerekebb. Barna, kiscit zöld körülette a szeme, az alakja nagyon jo, épphogy van egy kis felesleg rajta, köbö 1 kiló:) , és átlagos, közepes mellméret :) tökéletes ő nekem, nagyon szép jelenség :)
2009. szept. 30. 15:31
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen nyugi, nem látjátok, hogy egy válaszoló linkelte be? Ő ezt tartja bombázónak...
2009. szept. 30. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, válaszoló voltam :D Egyébként ezek a képek már 1,5éve keringenek a neten, és egy csomó kamu adatlap használja... bocs az off-ért. :)
2009. szept. 30. 17:25
 19/20 anonim ***** válasza:
látom egyik pasi sincs tisztában azzal, h a 80 semmit nem árul el a mellméretről
2009. szept. 30. 17:58
 20/20 anonim ***** válasza:
nem de mellé egy B kosaras elég lenne. Különben közöd?
2009. okt. 2. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!