Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xyu kérdése:
Hogyan hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Van egy lány és majdnem minden nap találkozok vele összemosolygunk de nem tudom hogyan hívjam el... Menjek oda hozzá és mondjam neki hogy "szia bocsi megkérdezhetem meddig dolgozol ma? válaszol... És nem lenne kedved bemenni a városba?"
Vagy hogyan közelítsek felé? Mert amikor dolgozik szinte nem is tudok vele beszélni csak pár mondatot tudnék...
2013. máj. 10. 08:27
1/3 anonim válasza:
Ha lasabban közeledsz, biztosabb a siker mint ha egyből letámadod, bár ha szimpatikus vagy neki és jófej a csaj, laza, akkor úgyis igent mond. Szerintem először csak beszélgess vele pár mondatot aztán pár nap múlva hívd el egy kávéra. Igen, tudom hogy ez snassz, de legalább ő se érzi túl komolynak, és esélyesebb hogy igent mond mint egy mozi, vacsi-ra.
2/3 anonim válasza:
Szerintem se rohand le egyből. Én is egyből hárítok, ha valaki azonnal találkozót kér. Néha menj oda hozzá pár szót váltani, és majd pár nap múlva hívd el valahova.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben csak mint írtam az a gond hogy rohan fel-le és ha megállítom akkor nem hinném hogy sok ideje lenne rám és zavarni se akarom! Pihenni munkaidőbe még nem láttam :D főleg hogy nem vagyok ott egész nap.
2013. máj. 10. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!