Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem cigizik mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem cigizik mikor együtt vagyunk? Nagy bagós.

Figyelt kérdés
Nagy bagós a srác, de ha együtt vagyunk soha sem gyújt rá. De nem az hogy akkor, előtte sem hiszem mert mindig hihetetlenül jó illatú a ruhája. Tiszta + öblítőszagú. Tuti nem gyújt rá akkor sem mikor a találkozóra jön. De ehhez képest ma találkoztam vele véletlenül, és iszonyat cigiszagú volt + éppen cigizett akkor is. Miért? Lehet fontos vagyok neki, vagy mi?
2013. máj. 9. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, nem akarja, hogy undorodj a szagtól.
2013. máj. 9. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
De amúgy meg nem vagyok szerintem fontos neki, mert alig keres engem, nem is érdekli mi van velem...
2013. máj. 9. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert nem nagy bagós, csak divatbagós.
2013. máj. 9. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy divatból lenne az. 25 éves, már kinőtt a divatcigizésből sztem.
2013. máj. 9. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
mert ezzel jelzi, hogy fontosabb vagy neki mint a cigi, én is így voltam egy lánnyal, nem gyújtottam rá amikor vele voltam, mert tudtam, hogy nem szereti és tiszteletben tartottam ezt, de azt is megmondtam, hogy nem szoknék le egyelőre a kedvéért. Nem cigiznék, amikor együtt vagyunk, de ne kérje, hogy olyan ígéretet tegyek, amit nem biztos, hogy be tudok tartani, itt a leszokásra gondolok.
2013. máj. 10. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!