Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is szokta így csinálni?
Tapasztalat srác vagyok, ezért kénytelen vagyok tipikus szende, tapasztalatn, félénk, kevésbé szép lányokkal randizgatni, legalább addig, amíg nem szerzek elég tapasztalato és önbizalmat, hogy el tudjam hinni én is elég vagyok egy szebb lány számára. Randiztam már szép csajokkal is persze, épp ebből jöttem rá, hog ynem tudo mit kezdeni egy szép csajjal randin, nem merem megcsókolni sem, mivel tudom, hogy egyből rájönne, hogy még nem is nagyon csókolóztam, hogy nem vagyok egy alfahím, azaz elbuknám nála az utolsó esélyemet is. Ellenben a csúnyább, félénk csajokkal, akiken látszik randin is, hogy még szüzek meg sosem voltak fiúkkal, azokra könnyen nyomulok, smárolok velük meg minden, eddig ezeknél sikerült is jó visszajelzéseket kapnom, hogy helyes srácnak tartanak érdekes mód, pedig bűnronda vagyok, sajnos ez a másik dolog, ami igazán hátráltat még abban, hogy szép lányokkal merjek randizni. Tudom, hogy mennyire nagyon fontos egy szép lánynak, hogy helyes, menő, alfahím párja legyen, én eredetleg tipikus béta vagyok, de a csúnya lányokkal még azt is sikerült már elhitetne, hogy alfa vagyok és arra gyúrok a csúnya lányokkal való randikkal, hogy egy nap majd, a szép lányok előtt is elő tudjam végre adni az alfahíme és olyan barátnőm lehessen, akihez tudok vonzódni szexuálisan is meg jelleme is megfelelő lenne.
Látom, hogy az ilyen szép és rendes lányok menő páwáákkal vagy egyértelműen laza, alfagyerekkel járnak, ezekhez sajnos én még kevés vagyok.
hogy te mennyire negatív vagy. most még egyszer olvasd el, hogy mit írtál, rájössz, hogy egy jó nagy hülyeség!
az ismerőseim mindig azt mondják: az ember 2 évente változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!