Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, ti tényleg csak a helyes fiúknak adtok esélyt, sosem gondoltatok még arra, hogy egy átlagos vagy ronda srácnak is ideje lenni esélyt adnotok az ismerkedésre, tényleg ennyire naivak vagytok?
ronda fiuk ti miert nem adtok eselyt a ronda lanyoknak miert csak a szep lanyok kellenek nektek?ha te jol neznel ki, sokat dolgozol erte akkor miert jonnel ossze egy rondabb novel????hanyok az ilyen kerdesektol.TERMESZETES KIVALASZTODAS!!!
amugy meg mibol gondolod hogy a gyakorin vannak jocsajok?:Dmert nincsenek
Szerintem senki nem bántja a lányokat, de a fiúkat annál inkább. MIért kell például engem egy rakás szép csajnak lerondázni, amikor van lány, aki szemében helyes vagyok?!
Mocskos libák, utálom őket! -.-
"Lényeg, hogy legyen valaki, akit mindenért lehet okolni."
Ha jól tudom, ti választotok pasik közül. És valahogy mindig a pénzes, sportkocsis pasikat választjátok, vagy éppen a Justin Bieber-utánzatokat. Ez is természetesen a mi hibánk, ti soha semmiről se tehettek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!