Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mi az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi az oka annak, hogy a legtöbb lány külső alapján dönti el, hogy kivel akar ismerkedni és miért van az, hogy van egy kevés lány, aki nem törődik a külsővel és szívsen ismerkedik fiúkkal külsőtől függetlenül?

Figyelt kérdés
Úgy értem, vannak ezek a facebookos csajok, akikre hiába ír az ember egy sziát, még arra sem képesek, hogy visszaköszönjenek, pedig jelezte, hogy látták. Ezek nyílván el vannak szállva és csak a legszuperebb fiúkat hajlandóüak emberszámba venni. NÁlam ilyenkor jön elő a bicska és az ilyen csajokat tilto ma fenébe, hogy még véletlenül se találkozzak ilyen felszínes, üres fejű csajokkal újra. Azért érdekes, hogy többnyire az átlagos vagy csúnyácska lányok azok, akik szívesen ismerkednek átlagos fiúkkal is, persze ott is vannak, akiknek a szuper fiú jelenti az embert.
2013. máj. 9. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

De persze benned semmi hiba nincsen szerencsére...

Csak úgy kollektíve elítéltél most több millió embert.

2013. máj. 9. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Jézusom, ilyen stílussal!

Ember te beteg vagy. Ja, mert nem külső alapján ítélsz.

Arról nem is beszélve, hogy egy csomó jó-csajos profilt fiúk-másmilyen lányok csinálnak, hogy beszívassák az ilyeneket, mint te.

2013. máj. 9. 17:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, de tegyük fel, hogy odajön hozzám egy csaj, aki nem tetszik... persze, hogy lekoptatom! Teljesen felesleges úgy ismerkedni, hogy ő valószínűleg belém szeret, de én max csak barátságba lennék benne. Ezzel őt is megkímélem!
2013. máj. 9. 17:05
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Az is érdekes, hogy sok EMBERILEG igénytelenebb fiú átlagosnak tituál szép lányokat.
2013. máj. 9. 17:05
 15/19 Csonti95 xD ***** válasza:
14, Vagy magukat.. :D
2013. máj. 9. 17:06
 16/19 Csonti95 xD ***** válasza:
54%
"Átlagos fiú vagyok" - nincs annyi ujjam ahány pattanás van az arcán
2013. máj. 9. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
A külső alapján szúród ki te is azt a lányt, akihez vonzódsz, aki tetszik neked nem?
2013. máj. 9. 17:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez a fiúknál is ugyanígy van, úgyhogy be lehet fejezni a nyikorgást.

A ribancokat meg jó ízlésű ember kerüli. A valóságban is és az interneten is.

2013. máj. 9. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Az olyan lány aki nem törődik a külsővel és szívesen ismerkedik, na az ilyen van nagyon kevés.

Leginkább felszínes és anyagias nők vannak, akik emberszámba se veszik azt aki nincs kitömve lóvéval és nincs sportkocsija.

2013. máj. 9. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!