Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168 cm vagyok csak férfi létemre. Lehet esélyem így a lányoknál?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, aki 165 cm, szerintetek elutasíthat azért, mert csak 3 cm-rel vagyok nála magasabb?2013. máj. 9. 12:28
11/20 anonim válasza:
Én is 165 centi vagyok, és az előző barátom 170 volt, magasarkúban én voltam a nagyobb. De mondtam neki, hogy annyira nem fogok sírni, ha nem kell magassarkút hordanom. Még örültem is, hogy beszerezhetek egy csomó cuki, törpesarkú, elegáns cipellőt. :) (Na jó, van egy kis cipővásárlási függőségem... de ez most mindegy)
12/20 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna, ha szeretne, tőlem hordhatna magassarkúakat. :)
Köszi nektek is!
2013. máj. 9. 13:04
13/20 anonim válasza:
Mivel M.o.-n a lányok többsége 160-70 közé esik és te karcolod a 170-et ezért a kérdésre a válasz: IGEN (20F 181cm hehe :))
15/20 anonim válasza:
én 169 vagyok, a barátom 173
egyáltalán nem zavar
még jó, hogy nem kell kitörni a nyakam csókolózáskor :D
16/20 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi. Ha olyan a kisugárzásod akkor a lány úgy lefogja tojni, hogy milyen magas vagy.
159 cm vagyok múltkor találkoztam egy sráccal aki már a 30-on jócskán túl van és ha azt mondom, hogy kb. a vállamig ért akkor magasítom. Viszont olyan kisugárzása volt, hogy húú.
18l
17/20 anonim válasza:
lehet, csak ezért nem küldenélek el, 22l
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kicsit több önbizalommal vágok bele a dologba! :)
2013. máj. 9. 15:37
19/20 anonim válasza:
nem utasít el emiatt, de nyilván nagyobb eséllyel indulsz minél magasabb vagy.
de vonzalmat kelteni így is simán tudsz
20/20 anonim válasza:
Ha a lány szeret magassarkút hordani, akkor elutasíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!