Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Nem szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem szeretném elveszíteni. :/

Figyelt kérdés
Van egy lány pár hónapja ismerem eleinte kölcsönösen érdeklődtünk egymás iránt talán ő jobban is mint én. De vagy 2-3 hete mintha kezdenénk eltávolodni egymástól sokkal kevesebbet beszélünk ő már nem nagyon keres engem amikor meg beszélünk ad olyan jeleket mintha még fontos lennék a számára. Szerintetek mit tegyek ? Már megbeszéltem vele egy amolyan randit szeretnék neki virágot vinni elvinném fagyizni sétálgatnánk és ha úgy adódik elmondanám neki mit is érzek iránta mert már nagyon beleszerettem.
2013. máj. 8. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hódolnék be semmiképpen sem. Ha fontos vagy neki, ő is kereshetne. Nem is tudom, miért várja el manapság nagyon sok lány, hogy mi epekedjünk értük. Ugyanúgy emberek ők is.

Szerintem hívd el arra a randira, ott úgyis minden kiderül. Hogy lesz-e folytatás avagy sem.

2013. máj. 8. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Mostanság elég kevés ideje van mert érettségizik meg amellett van egyéb dolga is. De akkor is 5 percet nem szán arra hogy megkérdezze élek-e vagy hogy vagyok semmi . :/
2013. máj. 8. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő pont úgy érzi, hogy felesleges a személye számodra. Valamit nagyon elronthattál vele kapcsolatban, ha valóban igy érzel amit itt leirtál és ennek ellenére ez történik.
2013. máj. 8. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:

2-3 hete még nem volt érettségi, amúgy sem most kell tanulni, ha eddig nem tanult, szóval ő nem keres, sajnálom

írj rá, ha gondolod, de nem sok értelmét látom N

2013. máj. 8. 10:11
 5/7 A kérdező kommentje:
De miért érezhetné úgy ? Mindig érdeklődöm iránta hogy hogy van milyen volta napja próbálok eltölteni vele minél több időt de neki ez mostanság nem fér bele mert elég sok dolga van. Meg nem szereti ha nyomulna rá. Haverom próbálkozott nála és magyarán elküldte a halál f@szára. Én nem akartam erre a sorsra jutni mivel már akkor nagyon kedveltem és inkább visszafogottabb formába próbáltam közeledni felé. Talán ez lehet a baj ? Mert most ha eljön velem megmondanám kerek perec hogy szeretem és tenni fogok azért hogy kialakuljon közöttünk valami mert ő az a lány akibe olyan szinten beleszerettem hogy megtennék érte bármit.
2013. máj. 8. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:

A "most tanulok, sok a dolgom, nem érek rá" mind-mind kifogás.

Ha veled akarna lenni, nem kerülne téged. Próbálkozni ettől még lehet. Sőt! Legalább neked is megnyugvás lesz, ha kiderül ő mit gondol, akar. Nem fogsz rágódni később, mi lett volna ha...

Találkozást mindenképp próbáld meg.

2013. máj. 8. 10:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy haverom fél éve beszél egy csajjal eleinte nagyon utálta vissza se irt neki ez ment vagy 3 hónapig utána már kezdte megszokni és ő is irt most meg már azt lehet mondani hogy imádják egymást. Szóval én is az időben bízok hogy lesz valami mert Őt nem fogom hagyni érte küzdeni fogok. Az a 2-3 hét úgy értendő hogy előtte elég sok dolga volt mindig tanult érettségire most én békén hagyom erre a pár napra a találkozóig és nagyon remélem jól sül el :). Ha mégsem akkor sem adom fel.
2013. máj. 8. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!