Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy mint Magyarországon. :D
Egyébként Komárnoban,nem messze a hídtól van egy nagyon jó boowling terem+étterem. Nagyonnagyon jó hangulattal. Egyszer voltam még csak ott,de ha lenne pénzem és olyan baráti társaságom,akkor mennék gyakrabban.:)
Ha pedig randiról van szó, és még csak most ismerkedtek,akkor ne ide,mert boowlingpálya bérléshez többen kellenétek, úgyh egy hangulatos séta esetleg,vagy bármi ami közben tudtok beszélgetni,ismerkedni.
Sehogy. Inkább maradok itthon. :D
Vagy akkor inkább Bécs :D
h kepzelem el? nem tudom. :D
kimegyek vonattal, ott talalkozok vkivel, es ha van ram ideje szexelunk NEM EGY hatalmasat:D ellennenk, aztan mehet a dolgara, es ha igazi cukipofi lenne, akkor vinne engem is a dolgara... aztan ha megint raer, akkor meg szexelunk es meg...... :) es ezt igy egesz szombaton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!