Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a magatartásról lányok?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő.Kb január végén megismertem egy lányt.Élsportoló,válogatott.Akkor élőben ő még nem látott,csak én őt,de ez bonyolult.Tehát a lényeg hogy élőben akkkor még nem találkoztunk.Bejelöltem facebookon,elkezdtünk beszélgetni,minden jó.Most április legelején elutazott versenyre,és mikor visszajött én meglepiből felmentem elé.Azóta kicsit szorosabb a kapcsolatunk egy fokkal én úgy érzem.Eléggé ambivalens érzések kavarognak bennem.Mert amikor írok,gyakran van az,hogy sokáig nem ír vissza,meg csak az én soraimra válaszol,nem gördíti tovább a beszélgetést,és ő soha nem ír rám.Viszont ugyanakkor amikor bókolok (sokszor teszem) akkor azért szokta adni a lapot,és ha teljesen közömbös lennék neki már rég elküldött volna a fenébe.Mikor megkérdeztem lenne-e kedve másodszorra is találkozni,aztmondta,hogy igen,persze.Ő ugyanakkor viszont nem küld felém jelek.A másik,hogy anno aztmondta h nem lájkol semmit,és tényleg nem teszi,de most a képemet meg belájkolta.Tudom nem nagy dolog,de mégis csak kivételt tett.Szerintetek mit gondol?Ha jól tudom barátja még nem volt.A lányokat kérdezném elsősorban,hogy szerintük mit gondol rólam?Miért van ez az adom a lapot meg nem is adom viselkedés?Volt aki aztmondta,hogy valószínűleg nem tetszem neki,volt aki azt mondta hogy lehet csak rutintalan,és nemtudja hova rakni a helyzetet...2013. máj. 7. 10:30
21/27 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltünk.Szóbajött,hogy lesznek majd riportjai.Mondtam,hogy én leszek a legnagyobb követője,figyelni fogom.Erre kérdezte hogy követő?Mondom igen,követő,miért mi más?:) És erre mondta hogy barát-haver.Szerintem most vesztettem el a csatát,nem?:(
2013. máj. 11. 20:48
22/27 anonim válasza:
Ajaj! ez nem jó jel, de szurkolok!:D várom a fejleményeket:)
24/27 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet?A gól előtti pillanat. :D Najó ez rossz vicc volt.Hát semmi változás nincs.
2013. máj. 14. 15:19
25/27 anonim válasza:
egyébként nem lehet, hogy túl félénk vagy? lányként mondom. nem azt mondom, hogy legyél nyomulós és bunkó, de talán nem egyértelmű neki, hogy mit akarsz tőle. (lehet, hogy tényleg nincs sok tapasztalata az ügyben.)
26/27 A kérdező kommentje:
Áh,félreérthetetlen utalásaim vannak...
2013. máj. 14. 20:53
27/27 anonim válasza:
:D ne utalgass, hanem hívd el randira. ennél egyszerűbben nem tudod meg úgyse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!