Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt (majdnem 40 éves) férfi, miért játszik egy felnőtt nő érzéseivel?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 07:49
11/32 A kérdező kommentje:
9
*Nem mindenki az, mint aminek mondják, de minden ember magából indul ki, ahogy te is:DD Talán ezért is vagy ennyire frusztrált, mert veled igy is viselkednek (ahogy te szeretnéd látni a másikat), a másikkal meg nem:D
2013. máj. 7. 08:22
13/32 Andii1 válasza:
belőled indultam ki ;) meg is érdemled, hogy szórakozzon veled.. téged nem is lehet komolyan venni :DD
14/32 anonim válasza:
Hogy érted azt,Kérdező, hogy "ezt leszámítva mindenben megfelel"?
15/32 A kérdező kommentje:
13 Ne kinlódj már ennyire, hát legyen már tartásod a fenébe, még a végén megsajnállak, hogy az élettől visszakaptad azt a sok rosszat amit másnak tettél.
Én szóltam már neked többszőr is:
Magas paciról lehet nagyon nagyot esni. Nagy arcod volt, most akkor legyen ahhoz is tartásod hogy a bukásod emelt fővel viseld és ne igy ennyire alantas módón.Mint ahogy most teszed.
2013. máj. 7. 08:35
16/32 A kérdező kommentje:
14 Szó szerint így:)
2013. máj. 7. 08:37
17/32 Andii1 válasza:
"végén megsajnállak, hogy az élettől visszakaptad azt a sok rosszat amit másnak tettél. " a lényeg, hogy ismersz ;) nekem legalább van barátom aki "nem játszik az érzéseimmel" :D "Nehogy már a ketrec rázza a majmot."
18/32 anonim válasza:
akkor mi a kérdés? ilyen a stílusa - ha 100%-ban megfelel neked, akkor tetszik neked - mire válaszoljunk?(14)
19/32 A kérdező kommentje:
17 Ha neked lenne bárkid is, aki nem csak megrántana téged(max, bár már ezt is kétlem) akkor egyrészt most nem vergődnél itt, másrészt nem egy frusztrált vénasszony benyomását keltenéd:DD
2013. máj. 7. 08:40
20/32 Andii1 válasza:
most képzeld nem vagyunk együtt... de ahogy lejön.. téged akar megrántani (vagy már lehet megrántott 99%) egy 40éves férfi:D neked már csak ilyenek jutnak.. nem tudom ki erőlködik.. előbb legyen egy normális kapcsolatod utánna magyarázz :DD nem tudod elviselni, hogy valakit tiszta szívből önzetlenül szeretnek? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!