Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a csajok egy része egyenesen rondának tart, kigúnyol, míg a csajok másik rész meg még bókol is nekem, hogy például szép a szemem, aranyos az arcom? Ez most mi?
Figyelt kérdés
Sok csaj kérdezte már ismerkedés elején neten, hogy helyes vagyok-e. Nem tudtam mit mondani, mert a csajok egy része egy gnómként bánik velem, míg a csajok másik része meg mint valami Brad Pitt-et úgy kezel. Például buliban is volt csaj, akivel smároltam, hogy úgy nézett, olyyn csillogó szemekkel, hogy elhittem, hiper jó pasii vagyok, míg más csaj meg odapofázik, hogy húzzál innen, te nyomi. o.O2013. máj. 6. 21:24
1/14 anonim válasza:
??? xDDDDD
Most azt várod,hogy az összes csajnak ugyan olyan legyen az izlése?
2/14 anonim válasza:
MERT A SZÈPSÈG RELATÌV!!!! Mikor jegyzitek már meg hogy nem minden rohadt ember egyforma??? Kiborulok már ezektöl a kérdésektöl
3/14 anonim válasza:
Küldj képet, úgy jobban meg lehet állapítani.
5/14 anonim válasza:
A szépség relatív, ahogy a világűrben az irány.
7/14 anonim válasza:
Azért ez elég szélsőséges.
Ami igaz az igaz. A szépség relatív.
8/14 anonim válasza:
Nem teljesen igaz hogy relatív a szépség, mert bizony vannak olyan fiúk, lányok akik mindenki szerint helyesek/szépek.
9/14 anonim válasza:
Lehet hogy te vagy 2Arcú, és a lányok mindig csak az arcod valamelyik részét látják.
Akik az eltorzult oldalad látják, ők gnomnak néznek, akik a szépet ők meg "aaaaa, de szépek a szemeid"
10/14 anonim válasza:
Az ilyen pasi az átlagos. Én olyan ocsmány, ronda, undorító és visszataszító vagyok, hogy nincs olyan lány, aki egyáltalán elfogadhatónak tartana, és ne hányná el magát, ha hozzám kellene érnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!