Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy nőcsábász nem nyomul? Miért?
Figyelt kérdés
Sokszor randiztam már vele, de soha sem nyomult rám. Voltunk kettesben is a szobámban többször is, de semmi próbálkozás, pedig tudom hogy tetszem neki. Illetve egyszer megcsókolt meg néha megölel szorosan, de ennyi. Kedves üzenetek, udvarlás stb. Nagy csajozó. Miért ilyen?2013. máj. 6. 21:08
1/5 anonim válasza:
Mert lehet hogy nem is akkora nőcsábász. Ha csak hallottad akkor nem kell elhinni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ő is mondta, én is hallottam már róla. 4 éve nem volt kapcsolata csak egyéjszakás. Amikor meg volt neki komoly évekkel ezelőtt a barátnőket megcsalta.
2013. máj. 6. 21:11
3/5 anonim válasza:
Attól még nem biztos h nőcsábász.
Megcsalta a barátnőit ergo egy gyáva alak.
szexkapcsolatai voltak, ez azt is jelentheti h még nem talált normálisat.
4/5 anonim válasza:
A kérdésedből látom, hogy milyen választ vársz: Mert te különleges lány vagy és miattad meg akar változni.
Talán ezért, de az is lehet, hogy tudja, ha nyomulna elküldenéd és ezt látja esélyesebb taktikának.
5/5 anonim válasza:
Vagy mert pont hogy te nem vagy annyira különleges, és nem akar rád nyomulni.. Na ?
mellékesen az hogy mit mondott akár lehet kamu is, habár végül is hihető hiszen e napig nekem is 241 egy éjszakás kalandom volt, és most 3 csajjal vagyok szexkapcsolatban, miután szakítottam a 6 "éves" barátnőmmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!