Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oldal melyik aktív kommentelőjével randiznál szívesen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 19:28
21/49 anonim válasza:
Julcsi444-el :)
Nagyon aranyos lány! :)
22/49 anonim válasza:
foleyval simán összefutnék élőben, pedig gyanítom a 24 évemmel idősebb vagyok nála :D de eszméletlen kommentjei vannak, mindig jókat mulatok rajta! :)
24/L
24/49 anonim válasza:
Én is Kittiiiiiii-vel,de remélem nem nagyon csúnya:D
25/49 anonim válasza:
randizni nem, de sörözni egyet shevyvel, foleyval, navorskival, idegenkívüli lénnyel, sunset, bocicsoki, a néhai pálinkaraj, pavel proctor
hirtelen ennyi jut eszembe
26/49 anonim válasza:
á az emlegetett... :)
Jo estét Doktor ur! :)
28/49 Pain for Pleasure válasza:
ASOT-ra már senki nem emlékszik? Az egyik legjobb kommentelő, sajnos mostanában nem látni erre. Na, vele szívesen randiznék :)
30/49 anonim válasza:
szánsájnnal, egyúttal nevelnék bele egy kis önbizalmat is. Na meg Orbán Miával, csak nem tudom, olyan játszik-e, akinek nincs kint a neve és csak külsőre szimpatikus, mert még nem ismerem jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!