Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megtetszik egy srac 'kuzdes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtetszik egy srac 'kuzdessz' erte?

Figyelt kérdés

pl. akkor ha tudod hogy neki mas csaj tetszik.

Es ha igen, akkor ez kb mit jelent szamodra ?

2009. szept. 29. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
hát kicsit ellenék kenődve ,hogy nem én vagyok az a lány de szerintem próbálnék kedves lenni hozzá lehet még nem fedezett fel magának de ha megismer felfog :) egykis smink meg parfüm csodákra képes én szorítok neked ;)
2009. szept. 29. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor, ha nem látok benne semmi hajlandóságot arra, h megismerkedjünk, hagynám. Ebben az esetben egyértelműen nem küzdenék.
2009. szept. 29. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló Én nem értek veled egyet ;) Attól függ, hány éves. Szerintem egy 10zen éves(értem ez alatt az összes kiskorút!) NE sminkelje magát! A Parfüm elmegy!
2009. szept. 29. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Az hogy más csaj tetszik jelen pill lényegtelen.

Lényeg hogy te tetszel e neki?

Ha nem szerintem keress mást van még millió pasi rajta kívül...

Hiába küzdesz érte ha esélytelen vagy, Ha meg tetszel neki nagyon nem kell küzdeni érte elvileg:)

2009. szept. 29. 13:26
 5/7 A kérdező kommentje:
mar ismerjuk egymast, csak neki tetszik egy masik lany is (?!), es aztnemtudom, hogy ilyenkor erdemes-e a varni, vagy 'kuzdeni' erte....? en tetszem neki ezt o mondta, csakhat...ott az a masik lany.
2009. szept. 29. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
első vagyok énse 2 kilós vakolatra gondoltam de egy kisszájfény vagy színezett ajakbalzsam szerintem elmegy akár tizenévesen is
2009. szept. 29. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki ne szorakozz... Azt mondtad ismeritek amr 1mast.. Odamész lekapod többi jön magatol... Ha tetszel neki es akar is nem mint csak baratot akkor nem fog ellenkezni es mar azon se kell amjd gondolkodnod h hogy mond meg h tetszik:P Am tudom nehez ravenni magad de am tok jo dolog ien spontan mod csinalni... Eddigi 5 bnombol 5nek bejott:P
2009. szept. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!