Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén lessz az első randim. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok és hétvégén találkozok ÚGY egy lánnyal.Egy faluban lakik ahol van folyó és én megyek ki hozzá biciklizni.Szerintetek meglehet az első csók?Már régóta ismerjük egymást és jókat szoktunk dumálni meg minden.Kösz2009. szept. 28. 17:16
1/9 anonim válasza:
Budapesten lakik:) bármikor meglehet az első csók
2/9 anonim válasza:
és a folyón fogtok biciklizni? vagy ezt most nem értem
amúgy meg ajajajjj, a folyóparton megestek már izgi dolgok ...
3/9 A kérdező kommentje:
Faluban lakik:)Hát ha befagyasztod nekem ott is biciklizhetekXD
De én most arra lennék kíváncsi,hogy miről dumáljunk meg ilyenek
2009. szept. 28. 17:24
5/9 A kérdező kommentje:
Figyi valami tartalmasat lécci mert evvel nemkezdek semmit
2009. szept. 28. 17:33
6/9 anonim válasza:
millió téma lehet. milyen a faluban lakni, meséljen a helyszínről, gyakran jár-e, mesélsz róla hogy miért szeretsz biciklizni, mesélsz biciklis élményeket... ennyivel már simán el lehet indulni, de te ismered a lányt.
7/9 anonim válasza:
Szia
14 éves lány vagyok és március óta én is egy falufélében lakom Debrecentől nem messze... (sajna itt nincs folyó :S)
Szal ha én lennék a lány, akkor örülnék ennek a talinak, mert bizti szép helyen lesztek. Ráadásul nem egy zajos, forgalmas környék. Szntem ne görcsölj, ne készülj fel ennyire előre témákkal, mert majd jön minden magától. Beszélni egy csajjal nem nagy cucc. Csak add önmagad, legyél laza... Ha nagyon nincs téma, és csend van kezdj el vicceket mesélni...
Jó szórakozást előre is!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)Várok további ötleteket
2009. szept. 28. 20:34
9/9 anonim válasza:
Ha régót aismered, nem hiszem hogy olyan nehéz lesz beszélgetni. Nem kell smemit máshogy csinálni, gondolom nem először beszélgettek. Ne görcsölj, légy oylan mint máskor. Biztos van közös érdeklődési körötök, amiről már tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!