Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, hogyan kerüljek vele közelebbi kapcsolatba? 17/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliba, 16 éves, már tavaly óta belévagyok habarodva. Tavaly már beszélgettem vele facebookon, élőbe még soha, csak köszönünk egymásnak, de olyan félősen köszön, mintha nem merne,vagy nemtudom.... néha csak az orra alatt motyog... nagyon helyes, úszik, nemakarok nyomulni, mert már 1x az oszitársaival rólam beszéltek... szerintem kicsit félénk v nemtudom.. kérlek lányok segítsetek, mit csináljak, hogy jobb legyen a kapcsolatunk??? köszi a válaszokat :)2013. máj. 3. 19:13
1/1 anonim válasza:
Szerintem elég, ha Facebookon elkezdesz vele rendszeresebben beszélni, ha meg egy idő után nem hív el sehova, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!