Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobott a pasi akivel randizgattam, azért mert nem szexeltem vele. Gáz ha szexi cuccban "véletlenül" találkozom vele?
Figyelt kérdés
Mint utólag kiderült csak szexre ment nálam, kb 2 hónapig járt utánam, de nem adtam be a derekam és így lekoptatott. Én szeretem őt, de most meg már kb bosszút érzek. Azt csinálnám hogy "véletlenül" arra járok amerre ő, és valami csinos, kicsit szexi cuccban lennék, hogy lássa hogy miről maradt le. Jókedvű, mosolygós lennék, esetleg egy hellot is odadobnék neki egy kis mosollyal. De úgy hogy lássa milyen jó csaj vagyok :D Ez gáz?2013. máj. 3. 17:53
11/15 anonim válasza:
Édes Kislányom. Mentél volna parkolóőrnek. Több hasznod lenne. :)
12/15 anonim válasza:
erre időt pazarolni, ne haragudj nem ér annyit, értelme sincs, mivel nem akarsz továbbra sem dugni, érdekes lenne, ha egy jó nővel látnád, na azt hiszem megint kapnál az élettől egy pofont, mivel Te mondtad szereted, gondolkozzál el N
13/15 anonim válasza:
Gyerek vagy még nagyon. A gondolkodásod legalább is az. Tanuljál inkább, a "szexi" kolbászolás helyett.
14/15 anonim válasza:
Ostoba leány, ha kidobott, mert nem szexeltél vele, akkor neki kellene szexi cuccban "véletlenül" találkoznia veled, hogy lásd miről maradtál le.
15/15 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, de ha neked így jó... elvégre ő is hülyített, neked is kijár ez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!