Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szoktak olyat csinálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak olyat csinálni a fiúk, hogy ha tetszik nekik egy lány, de félősek, akkor csak vele nem foglalkoznak? Mármint távolról nézik, de csak nagy ritkán beszélgetnek vele, mert mondjuk nem akarnak rosszat mondani. Vagy ez hülyeség?!

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 21:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Akkor hogy jöttetek össze,ha nem kezdeményzett senki? :D amúgy köszi :)
2013. máj. 3. 18:10
 22/25 anonim ***** válasza:
49%
37% ez most komoly?????XDDD
2013. máj. 3. 21:40
 23/25 A kérdező kommentje:
nekem vajon mennyi lehet? XD
2013. máj. 3. 22:43
 24/25 anonim ***** válasza:

"Akkor hogy jöttetek össze,ha nem kezdeményzett senki? :D amúgy köszi :)"

szerintem ezt mindenki iróniának szánta, én is.

ezt a lányok nagy része szerintem soha enm fogja megérteni, hogy ha neki tetszik valaki, akkor enki kell kezdeményeznie, mert különben várhat haláláig a csodára. még midnig középkori nézetek+lustaság+félelem uralkodik a nők közt. a 21.szban már természetes, hogy egy nő attól nem lesz ribanc, hogy oda mer állni egy férfi elé és elmondjaneki, hoyg mit gondol róla, vagy próbálja kiépíteni a kapcsolatot. és most az lényegtelen, hogy a srác nyuszi, vagy tényleg nem tetszik neki, vagy akármi más okból teszi. de általában a lányok csak reménykednek benne, hogy valójában tetszenek neki csak izé gyávabúzi...

gondolom még elég fiatal vagy, ezt csak azért mondom, mert ha ezt észben tartod, akkor sokkal sikeresebb lehetsz a fiúknál, mintha csak várnád, hoyg majd mindent a másik lép meg. ha iylen lezsel a párkapcoslatokban is, akkor 2 hét után megunnak és megcsalnak vagy dobnak.

2013. máj. 4. 09:10
 25/25 Europafan válasza:
1-es, mi az hogy a lányok a rosszfiúkra buknak? :/ Akkor én nem vagyok normális? Nekem jobban bejönnek a visszahúzódó és csendes fiúk ^.^
2015. jan. 4. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!