Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett velem a baja?
nekem is volt egyszer ilyen, h megismerkedtem neten egy sráccal és találkoztunk de utána már nem kelett :S mi se beszéltünk sokat és volt mikor letiltottam, ha ilyen a csaj akkor lehet h nem akar semmit tőled:S
keress mást :) nem érdemes foglakozni vele:)
17/L
Csalódott benned. Van ilyen. Át kell térni újabb nőkre.
Nem tudtál beszélgetni vele: ez baj. Valószínűleg kudarcként élted meg, szóval nemcsak csend volt, hanem kínos csend: még nagyobb baj.
Az msn-nek azért nincs semmi értelme, mert csak pocsékolja az idődet. Ugyanis abból, hogy msn-en valakivel tudsz beszélni, nem következik, hogy milyen lesz a találkozás élőben. Így az az msn-en töltött idő, amiben nem az élőben találkozást beszéled meg, kidobott idő (annak sincs jelentősége, hogy kapsz-e képet, mert a kép piszkosul eltérhet a valóságtól).
Nem értem hogy tudott 3 óra személyes beszélgetés után megítélni, amit ennyi idő alatt látott az nincs 1%-a a személyemnek, főleg hogy idegeskedtem meg hülye voltam:D
Kár hogy így alakult mert piszkosul tetszik a csaj, annyira aranyos arca van:)
"Nem értem hogy tudott 3 óra személyes beszélgetés után megítélni"
3 óra?? Az első 5 percben már lényegében eldől, hogy mi lesz a kapcsolat kimenetele, csak ez a résztvevőknek még nem egészen világos (bár utólag rekonstruálva a megismerkedés első perceit jól látszik, miről beszélek). Kellemetlenül hangzik, de tény. Az msn-en viszont pont ezt a sorsdöntő első néhány percet helyettesíted több órás terméketlen nyűglődéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!