Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól van az, hogy a fiatal csajok már nem a külső szerint ismerkednek fiúkkal?
13#
Egyet értek veled!
Nyugodtan le lehet pontozni, de én is ezt látom szinte mindenhol. "Fiatal, csinos vagyok, nem kell az érzelmes, de kicsit átlagosabb kinézetű srác, nekem direkt az anyázós macsó típus/vagy gazdag zsúrpubi kell".
Aztán "b.sszus, elmútam 30, és csak kufircoltam eddig, jó lenne egy normális kapcsolat, de már nem nagyon nézek ki jól, kicsit meg is híztam, jó lesz az az átlagos jóska is, addigra már úgyis van egy közepesen biztos anyagi háttere, jó esetben még így sem kell majd dolgoznom"
És mondhatjátok hogy általánosítás, de például vajon mért lép le rögtön minden netes keresőn a 30 feletti nők többsége, amint kiderül, h most már 2 hónapja munkanélküli vagyok?
14:
Mondjuk én még nem vagyok 30, de én nem lépnék le, ez kevéssé érdekel (feltéve, hogy keresel munkát). De volt olyan exem, aki nem is akart dolgozni. Otthagyta a jólfizető állását, mert neki ne mondják meg hogy öltözzön (dresscode), és kitalálta, hogy hazaköltözik a szüleihez (35 éves), kiadja a lakását, és ami abból bejön, az van, kész, neki ez kényelmes. Hát nekem nem volt az. És nem azért, mert nem költött rám, mielőtt valaki megvádol, hanem mert még én voltam lefikázva, amiért egyáltalán dolgozom.
Mindenesetre ez általánosítás. Vagyunk bőven lányok, akiknek fontos a belső, az összhang, a kommunikáció, és nem szempont az autó, a fizetés, az izomzat, a magasság, meg mittomén mit szoktak még itt felhozni a srácok. Sőt, én például nagyívben elkerülöm az ilyen alfahím jellegű pasikat, mert nincs rájuk igényem. Sőt, volt már olyan srác, aki az első randin gyakorlatilag az orrom alá nyomta a bankszámlakivonatát, meg az autója rendszámtábláját, remélve, hogy ettől nedves lesz a bugyim. Mondtam, hogy akkor sokáig ott ül a lova mellett, mert engem ez nem érdekel. Nem is volt második találkozó.
És lehet valaki úgy is férfias, hogy közben nem bunkó.
A gazdag tettetheti, hogy csóró, de fordítva...
Szóval megint jó helyzetből indulnak a pénzesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!