Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a kihívó, feltűnősk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a kihívó, feltűnősködő lányokat kedvelik a pasik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy különleges jelenség, se nem kövér, se nem vékony, egyszerű ruhákat hordok, általában farmert valami hosszabb, lenge felsővel. Mindig csinosan jelenek meg, legalábbis én azt gondolom. Az igaz, hogy nem hordok átlátszó, feszes nadrágokat, valóban nem szeretem, ha bevág a fenekembe, de a pasiknak már csak ez fontos? Na meg az egész arcot takaró napszemüveg... Lányok, hozzám hasonló adottságokkal, stílussal hogyan hívjátok fel magatokra a pasik figyelmét? Miért nem látnak minket eléggé "partiképesnek"?
2013. ápr. 29. 17:14
1 2
 11/20 rebusska válasza:
100%
te uristenn! nehogy elkezdj úgy öltözködni.azokat a lányokat általában b*szásra hasznaljak egyáltalán nem komoly kapcsolatra. és mindig kibeszélik az ilyen lányokat,mindnek elhordják őket....és ezt a fiúk is így gondoljak! jó vkinek ez bejön de a többségnek NEM!!
2013. ápr. 29. 17:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Én pont az olyanokat nem szeretm akik kihívóan öltözködnek, meg viselkednek. Az ilyeneknek nálam esélyük sincs... Szóval léteznek olyan pasik akik a szolidabb lányokat preferálják :D
2013. ápr. 29. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:

18L Amikor rendes fiút keresek, mindig szolidan öltözködöm és viselkedek.

Néha rám jön az ötperc, ilyenkor átlátszó leggings, rövid mini, bugyivillantás stb, de ebből soha sem lesz kapcsolat.

2013. ápr. 29. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha te ilyen vagy akkor ilyen vagy, változni nem fogsz változtatni nem fogsz szóval vagy rád talál majd a naagy szerelem avagy sem.

De ha előbb akarsz találni valamit akkor a női büszkeséged kicsit félretehetnéd és kezdeményezhetnél. hidd el nem fog eljönni a világvége.

2013. ápr. 29. 17:40
 15/20 anonim válasza:
Sajnos a divat, a média és az internet jól megkavarja a fiatalok agyát.
2013. ápr. 29. 17:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem csak az ilyen lányokat kedveljük, ebben a formában a kérdés simán hülyeség. Sőt, engem kifejezetten taszít, nyilván megnézem, de eszembe sem jutna bármit is tervezni vele - én már attól idegbajt kapok, ha valaki állandóan fb n lóg, és\vagy csöcsmutogatós képeket pakol fel magáról, ilyen lányokkal évek óta még csak véletlenül sem kezdek(engem zavarna egy kapcsolatban, na de ki vagyok ahhoz, hogy bárkit is megváltoztassak?)

Szóval inkább a környezetedben lehet csak ez a menő. Ha abból indulsz ki, hogy az aligruhában császkáló lányokat megnézik, téged meg mondjuk nem, akkor ja, igazad lehet, DE ez != az kell a pasiknak.

2013. ápr. 29. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Csak nekem megy fel a pumpa,hogy már megint megy az ÁLTALÁNOSÍTÁS???? Nem minden srác/pasi ilyen. Nem azért,hogy fényezzem magam de én az olyanokat szoktam inkább meg nézni mint amilyen pl te vagy. Ahogy te is leírtad,nem kell feszes,átlátszó nadrágot felvenni,hogy csinos és szexis legyél. De azért az olyan farmer ami kicsit feszesebb és még sem vág be a fenékbe,hmm hát ilyet látok egy lányon bizony meg nézem(persze nem bunkó módon)
2013. ápr. 29. 20:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem öltözködök kihívóan, mégis van egy barátom, aki egy tök rendes értelmes srác, nem sötét páwa menőcsávó :D

"akik kihívóan öltözködnek- nagy valószínűséggel olyan személyiség is járul .. Könnyen kapható mindenre."

Én is könnyen kapható vagyok mindenre, a különbség csak az, hogy nem mindenkinek :D Csak a barátomnak :D Az átlagemberek nem néznék ki belőlem hogy tudok "rosszkislány" lenni :D

Ahhoz meg, hogy találjak 1 rendes pasit, akivel rendes kapcsolatban lehetek, nem mély dekoltázs és kivillanó fenék kellett :D

Szóval ha valami nagy partiarc menő gyerek figyelmére vágysz, akkor legyél olyan mint amit leírtál, de számíts rá hogy aki csak azt hangsúlyozza a kinézetében hogy könnyen b...ható, azt csak arra is fogják használni :D

Ha rendes pasit akarsz, nem kell kiraknod mindened. Nyilván így nem fogja minden kiéhezett "hím" a nyálát folyatni rád, viszont ha valaki belédszeret, akkor az nem a kiló sminkbe és a melledbe szeret bele. :D

19/L

2013. ápr. 30. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a kihivó öltözködésű lányokat. Inkább a szelideb, stilusosabb lányok.
2013. máj. 2. 19:22
 20/20 hyatt ***** válasza:

Nem tudom másoknál hogy megy. Én a haverokkal lógtam sokat és voltak akiknek megtetszettem. Sokat dumáltunk meg minden, megismertük egymást, később összejöttünk. A saját környezetemben nem számítottam feltűnőnek. Tök átlagosan öltözök már pár éve - és előtte is inkább próbáltam a szerkómmal taszítani a pasikat mint vonzani :D.

Bár jó testi adottságaim vannak de tény, hogy nem voltam soha egy méhkirálynő. Ennek ellenére szerettem az embereket, sokat dumáltam mindenkivel és így lett barátom nem is egyszer. Nem jártam diszkóba és nem a szobámban töltöttem az egész napot. Helyette mindig csináltam valami érdekeset. Tanfolyamra jártam (egy rakás ember), kocsmázni jártunk a haverokkal (egy rakás ember) koncertre jártam és voltunk fesztiválozni is egyszer (bár az annyira nem jött be :) ) sokat beszélgettem keveset nyafogtam... bejött.

2013. máj. 3. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!