Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon elrontottam a dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon elrontottam a dolgokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én még elég tapasztalatlan vagyok,ezért fordulok hozzátok, meghivtam egy bulira egy csajt, aki teljesen más világ mint én, de azthiszem sokat érzek iránta, ilyen első látásra filingjű a dolog, el is jött a barátnőjével, de már piásan kicsit és a bulin elég rendesen beállt, viszont jókat beszélgettem vele, táncoltam is, viszont nagyon másvilág mint én, ő kemény rockercsaj és van egy sajátos filozófiája, különös dolgokat tud és látásmódja is kicsit furcsa, beszélt nekem a barlangban lakó katolikus papokról és nemértettem mit akar vele mondani, de nemhülyeséget annyit leszűrtem, na de nem is ez a lényeg hanem hogy mivel nagyon piás lett igy nem akartam rányomulni, csókolózni sem csókolóztunk(bár nem hányt...), 2-3 óra alvás után keltünk fel mindketten mivel kirándulásra mentünk, ő nagyon másnapos volt szinte alig beszélgetett velem és eléggé semmibe vett. Lehet elszúrtam hogy nemléptem akkor este? Esetleg az is lehet valami rosszpont hogy akkor este az egyik legjobb haverom csúnyán beállt és ordibált nekik hogy hülyék, meg csúnyák meg a barátnőjével ge*izett egy kicsit és nem akartam megütni...
2009. szept. 27. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez gáz haver.....

Sztem ha bevolt piállva,maugy sem ér semmit...Bocs

2009. szept. 27. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Amikor beszélgettünk még nemvolt csak egy kicsit, csak aztán el kelet rendezzem az egyik haveromat aki balhézott és hazamentem vele ez kb 30 perc volt, addig piáltak be annyira.
2009. szept. 27. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy a te szemszögedből elrontottál volna valamit, igazán szép dolog, hogy nem kaptad le, mikor be volt állva, meg szerintem azzal még inkább összezavartad a volna a dolgokat. az már már kérdés, hogy lehetne-e valami a lánnyal, ha tényleg ennyire mások vagytok. 17/L
2009. szept. 27. 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha kell kiművelem magam a pár bandából amit szeret, de én nem akarom átvenni a gondolkodásmódját semmikép, viszont az ő személyisége még nincs kialakulva, csak 15 én meg 18, szívesen alakítgatnám kicsit nem mint magam kényére kedvére, hanem hogy ne legyen ennyire kívülálló, bár kérdéses hogy ő akarja-e.
2009. szept. 27. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok, aha, így már érthetőbb. Ha tényleg ennyire megragadott, akkor egy próbát megér a dolog, lehet hogy kicsit kinyílna, alkalmazkodna ő is, ha olyannal van, aki szereti. De mindenképp finoman csináld, általában a 'lázadók' (a stílusa alapján), nem szeretik, ha meg akarják őket változtatni. Szóval szerintem még ismerkedj vele, próbáld meg kedveltetni magad, én szurkolok:) csak vigyázz, nehogy több energiát ölj a lányba, mint amennyit megérdemel, csak ügyesen! 17/L
2009. szept. 27. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Összejöttem vele de teljesen más világ volt és semmit nem javult a helyet igy szakitottam vele...
2009. okt. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!