Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elvileg az önbizalom, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg az önbizalom, a személyiség a lényeg, akkor a jó csajokat miért 95%-ban a jóképű, menő pasikkal látom?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát előző, ez jó nagy marhaság. Ha a fejszerkezete meg az alacsonysága lerántja, akkor vége a "dalnak". Persze sok sok millióért meg fájdalomért viszonzásul lehet nagynehezen ezeken a genetikai hátrányokon is változtatni, de arra nem mindenkinek van pénze, meg fájdalomtűrő képessége. Ritka mint a feéhr holló.

Még egy szimpla hajátültetést sem úszol meg másfél- két millió forint alatt. Nemhogy amazokat.

Jó test is évek munkájának eredménye, elérés! + utána se torzulj el, az meg egy komplett életmód. Az nekem megy persze, de azt sem tudja mindneki produkálni /pénz és idő híjján/.

Külsőre nem pofonegyszerű tehát változni hidd el. Lehet, de sokba kerül és sok sok kitartásba.

Lélekben még nehezebb változni!

A nők könnyen vannak ,mert ott bőven elég egy csinos pofika amit a 70%-uk egy gagyi sminkkel feltuningolva el is tud adni a férfiak felé, ott sem a magasság, sem az alak nem vet annyira sokat al atba mint a férfiaknál.

Bezzeg ha smink nélkül megnéznéd őket. Már szájjhúzósabb lenne a nők helyzete. Fele akkora önbizalombombák se volnának. Azt a rengeteg archibát, szemhibákat / túl gülü, túl apró, tál szétálló, túl kerek, stb../ mindet kikorrigálják sminkkel, ha egyszerüen karaktertelen semmi az arca, akkor is feljavítózza azzal a szar sminkkel, és máris kész az instant "királynő" kapkodnak érte a palik mint a fene.

2013. ápr. 27. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad már ezt az átlagos dolgot, tudod mennyi átlagos, sőt, külsőre átlag alatti férfinek van kapcsolata?

És nem mindegyiknek dagad a pénztárcája.

2013. ápr. 27. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Igazak az előbbiekben elhangzott dolgok. Én elég magas vagyok, és szerintem a kinézetemmel sincsen gond, még sincsen bátorságom. Itt rögtön leírom, hogy én az önbizalmat a bátorságra értem, a kettő szerintem lényegében véve egyet jelent.

Vannak kivételes esetek, amikor egy előnytelen külsejű embernek sincsen gond az önbizalmával, és fordítva. Én az utóbbi kategóriába tartozok, legalábbis nem mondom magamat előnytelen kinézetűnek, de önbizalmam, bátorságom az még sicsen ennek ellenére, ahogyan fent utaltam rá.

2013. ápr. 27. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!