Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondanátok ehhez hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok ehhez hasonló mondatokat?

Figyelt kérdés
"biztos sokan mondták már hogy szép a mosolyod de a mosoly attól szép hogy a te arcodon van"

2013. ápr. 26. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Apukád bizonyára űrhajós volt,és lehozott két csillagot,és a szemedbe rakta! "

*elhajolsz a pofon elől*

2013. ápr. 26. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:

apád biztos nagy szakács volt!

két tojásból vert ki ! :DDD

2013. ápr. 26. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Cukor ment a szemedbe? Olyan édesen nézel...

Fel jelentelek a rendőrségen! Mert elraboltad a szívemet...

Kaphatok egy térképet? Eltévedtem a tekintetedben...

Nem ütötted meg magad, amikor leestél a mennyből?

Ha te lennél a barátnőm, én lennék a világ második legboldogabb embere. -És miért a második? -Mert arra törekednék, hogy te legyél a legboldogabb.

22f

2013. ápr. 27. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Megállítasz egy csajt az utcán : ne haragudj merre van a jó irány? Ha megkérdezi, hogy mihez ennyit válaszolj: A szívedhez! :D
2013. ápr. 27. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:

@Előző: a bordákon keresztül, merre másmerre...

@Kérdező ezt most nem tudom eldönteni, hogy giccs e vagy nyál, vagy mindkettő, mindenesetre nagyon gáz szerintem. Ne akarj költő lenni, ha nem értesz hozzá. Írásban még elmegy az ilyen, de szóban azon kívül ne sokat várj, hogy kiröhög.

2015. márc. 14. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!