Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nyáron megismerkedtem egy fiúval. Miután megvolt az első randi, állandóan kifogásokat találtam, hogy ne találkozzunk megint. Oké, tudom, hogy hülye vagyok, de túl gyáva voltam és megíjedtem, mert ez lett volna az első igazi kapcsolatom. Megpróbáltam nem foglalkozni a fiúval és barátnőmnek azt mondtam, hogy nem akarok járni a fiúval. A lánynak miután ezt elmeséltem,pofátlan módon felvette a fiúval a kapcsolatot msn-nen, és már ott tartanak, hogy meg volt az első randi:( Annyira rosszul esett, hogy a barátnőm randizik a fiúval, hogy a csajt elküldtem a francba. Viszont a fiúval még mindig tartom a kapcsolatot, igaz csak barátilag.Most kezdtem belátni, hogy én mégis többet érzek iránta, mint egyszerű barátság. Mivel egy iskolába járunk, a fiúval majdnem minden szünetben összefutok, és látszik rajta, hogy zavarban van, ha meglát.Én is zavarban vagyok ilyenkor... Igazából azt akarom, hogy újra összejöjjünk. Igaz, a fiú még a barátnőmmel van, de nincsenek olyan szoros kapcsolatban. Légyszi segítsetek, hogy tudnám őt visszahódítani, esküszöm, hogy mindent máshogy csinálok mint nyáron.Kérlek,kérlek segítsetek, mert már többmint egy hónapja tart ez és én úgy érzem, hogy felemészt:((
2009. szept. 26. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
finoman fogalmazva rosszabbat nem is tehettél volna de mindegy ami volt elmúlt ez a kapcsolat hát nem is tudom sztem olyan lehet mintegy megrágott és többször kiköpött falat a fiú nem hiszem hogy így már fog akarni téged és ne is nyomulj!várj türelmesen max a barátságból újra visszarendülhet a szerelem de különben is ha a barátnődet is felpróbálta akkor mennyire lehettél neki vajon fontos ebbe még nem gondoltál bele?
2009. szept. 26. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Buktad, maradjon ez tanulság számodra, legközelebb ha akarsz valamit, akkor nem kell kifogásokat keresni. A barátnőd meg nem volt pofátlan, miután látványosan kerülted a fiút, és még neki is azt mondtad, hogy nem akarsz tőle semmit, akkor neki mi a búbánatért kellett volna visszafognia magát, ha neki is tetszik a fiú - kettőtök közül legalább ő tudta mit akar, és nem futott fölösleges köröket.

Az élet már csak ilyen, nem gyakran repül a sült galamb magától a szádba, főleg ha még hessegeted is.

2009. szept. 26. 19:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de akkor hogy tudnám őt meg ezt egész szitut kiverni a fejemből,mert állandóan erre gondolok.:(
2009. szept. 26. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!