Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel ismerjük egymást egy kicsit, msn-en már dumáltunk, meg ő is ott lakik ahol én, szóval semmi probléma nincs. Meg is lenne az esély rá hogy összejöjjünk, lehet sikerülni is fog. A kérdésem az hogy mit írjak neki? Buta kérdés, de mindig fenn van msn-en, köszönök megkérdezem milyen napja volt és utána már szinte nemtudok mit írni. Meg így van ez más csajoknál is. Nem akarok nagyképű lenni, de már oszttárs csaj is mondta hogy helyes vok meg minden, csak az a bajom hogy nemtudok egyszerűen mit mondani nekik, illetve irni.
2009. szept. 25. 22:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs ha nehezen tudtam kinyögni mit akarok. :S Lehet egyszerűbb lenne elhívni vhova és ott beszélgetni vele, csak félek ott se menne. Nem vagyok valami nagy szóbetyár, lécci segítsetek néhány tippel.
2009. szept. 25. 22:04
 2/7 anonim válasza:
Mondj neki bármit , de a szóbetyár "szó" használatát kerüld
2009. szept. 25. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez manapság elég nagy probléma nálunk férfi nemnél; és egyre gyakoribb.

Sajnos az a probléma hogy a csajok elvárják hogy a pasik írjanak nekik folyton, ők kérdezzenek és nem mindig kérdeznek vissza vagy nem kezdeményeznek valami témát hogy gördülékenyebb legyen a párbeszéd...aztán egyik témából jön a másik, és egyedül nagyon nehéz ezt egy pasinak... nem tom vágod e mire akarik rátapintani.

Csajok többsége rá se mer írni a pasikra annyi félénkek.

Lehet hogy ő még nálad is kétségbe esettebb...

A lényeg hogy magabiztos legyél... és bármi ki térhetsz... Milyen volt a napod? semmi kül szokott lenni a válasz... erre én ha semmit nem tudok oda írom hogy csak történt valami? suliban vagy valahol... és így szépen kifejted...

Fura dolog ez hidd el, és a többségnek is így megy. Vagy az is lehet hogy jobban dumálsz a többségnél csak alulbecsülöd magad.

18/F

2009. szept. 25. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

kérdezgesd a hobbijárol ,zenéről.. beszéljetek olyanról amiben jó vagy.

majd alakul. minél többet agyalsz rajta ,annál idegesebb leszel. ne stresszelj ezen.

2009. szept. 25. 22:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm a gyors válaszokat. :) Igen amit az utolsó kommentelő megírt, az megy. Szóval annyira már ismerem, de haggyuk is őt. Bármien más csaj rámír, például volt osztálytársam (lány - elsősorban csak náluk van a probléma :S ) azon kívűl hogy megkérdezem a szokásosokat, utána nemtudok egyszerűen mit írni. :S
2009. szept. 25. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok mindenről lehet beszélgetni, de ez függ a csajtól h mennyire "msn ellenes" pl: Érdeklődj arról, hogy 7 végén mi a terve, aznap, akkor tanulás, h megy neki. Ha te vmiből jó vagy és neki nem az erőssége, fel is tudod neki ajánlani h korrepetálod.

Csak nyugalom, és bízz magadban:)

nah meg gyakorlat teszi a mestert (próbálj minél több mindent írni, majd kialakul)

2009. szept. 26. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

nem is kell. hivd el valahova, beszélj meg vele egy helyet. élőben gördülékenyebben megy a dolog. vidd el egy lazulos helyre, utána menni fog. én nekem is volt ilyen, de élőben semmi problémám nem volt ebből kifolyolag.

kérdezz tőle sok mindent, amit ő kérdez arra bővebben irj ne csak annyit h pl : milyen napod volt?- jo.

fejts ki bővebben lehet h történt vele hasonlo aznap. egyebek. sok sikert

17.f

2009. szept. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!