Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért nem írtok néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem írtok néha ti is ránk msn-en?

Figyelt kérdés

Láttam pár kérdést itt az oldalon, ahol a kérdés az volt hogy elvárják-e a lányok, hogy a fiúk írjanak először msnen. A válaszok döntő többsége az, hogy igen, mert így tudják hogy ki érdeklődik utánuk, kiknek tetszenek (és hogy nem akarnak ráakaszkodni egy olyan valakire, akinek lehet hogy nem is jönnek be). Ez rendben is van, de ugyan ez a helyzet fordítva is! Teszem azt, ráírok egy lányra, minden nagyon szép és jó, de ő sosem ír. Akkor vajon jogosan hiszem azt, hogy nem jövök be neki? Nem tudhatom, mert jó eséllyel a fentiek miatt nem ír ő elsőként...

Kicsit megkönnyíthetnétek a dolgunkat, mert többször volt már hogy azon gondolkoztam, vajon miért nem ír néha ő?

15F

2009. szept. 25. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Ez tényleg nehéz ügy,pont a fent leírtak miatt. Hisz egy lány sem akarja,hogy agyára menjen a srácnak.Esetleg,ha egyszer beszéltek,említsd meg neki,hogy ő is nyugodtan rád írhat,mert bármikor szivesen beszélgetsz vele,de lehet,hogy épp nem veszed észre,hogy mikor lépett be és ezért nem írsz rá és sajnálnád,ha emiatt nem tudnátok beszélgetni.

Kicsit talán bonyolultúl mondtam el,de talán érted a lényegét :)

2009. szept. 25. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:

a lányok ebben a korban kicsit gyávák ilyen téren, és szeretik ha a srác nem az és kézbe veszi a dolgok irányítását :D

és onnan tudhatod, hogy amikor keresed, és válaszol és órákig beszélgettek, és az eseménynaplódban is több megányi hely akad az ő mappájában, akkor tetszel neki.

ha írsz rá, és nem válaszol, gyorsan leráz, teljesen passzívan csak ilyeneket ír be h ok, jó, igen, szia, akkor kellemetlen veled beszélgetnie.

2009. szept. 25. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Női logika :D

Ha te írsz rájuk, úgy biztosan tudják, hogy tetszenek neked. Női büszkeségből nem írnak először, mert úgy érzik, hogy futnak a férfiak után, megalázkodnak, stb.

Ez van, mind egyformák :D Mindenki azt hiszi, hogy a fiúké az első lépés, eddig oké, de kié a második?!

Azért ne írj mindig rá, ha néhány nap után ír neked, akkor ő is érdeklődik irántad, ha nem, akkor meg gondolj arra, ha összejöttetek volna, mindig te hívtad volna sétálni/mozizni, ő sosem kezdeményezett volna semmit, nem kár érte!

Fiatal vagy még, de nem garantált, hogy jobban megérted őket :D

2009. szept. 25. 19:29
 4/14 A kérdező kommentje:

Igen ez nyilvánvaló, de azért adna egy hatalmas önbizalmat, ha csak egyszer is magától írna valamelyik lány.

Nyilván a beszélgetésből kiderül minden, és az is egyértelmű hogy nem fog órákat beszélgetni velem, ha nem vagyok neki szimpatikus - és halkan jegyzem meg, itt még szó sincs arról, hogy esetleg bejövök neki, ez tényleg csak szimpátia: érthető, hiszen nem csak azzal beszélgetünk akitől szeretnénk is valamit.

2009. szept. 25. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem kell morális kérdést csinálni abból hogy ráírj -e vagy sem, ha beszélgetni akarsz vele, akkor írj és kész. Ha ő sosem ír először, akkor hagyd a fenébe, hiszen csak azért válaszol mert te írsz.
2009. szept. 25. 19:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Valóban az lesz, kipróbálom pár napig, hogy vajon hajlandó-e írni. Aztán meglátjuk...
2009. szept. 25. 19:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen passzívan válaszolgat, valószínű, hogy nem nem akar veled beszélgetni, de ha 'normálisan' ír, nemcsak ilyen tőmondatokban, akkor meg csak lehet h nem mer(?) rádírni. Amúgy én se gyakran írok rá az emberekre, meg azt sem szeretem ha írok, és arra a válasz egy ':)' vagy ':D' stb.. Ezekre az emberekre nem írok rá túl gyakran..

16 L

2009. szept. 25. 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Nalam is pont ez volt a helyzet a multkor... nagyon sokat beszelgettem a lannyal de mindig csak en irtam neki eloszor. Nem vagyok egy olyan ombizalombomba en sem, h egybol megkerdezzem amit akarok arra utalo jelek nelkul :D Utanna egy hetg nem irtam neki, mar teljesen ugy gondoltam h nem erdeklem. Egy het utan irt, h haragszok ra v miert nem irok es h nagyon szomoru... sosem tudtam megerteni h akkor miert nem irt hamarabb :D a lenyeg, osszejottunk.

szerintem nyugodtan kiprobalhatod te is h vagy megkerded miert nem ir v csak 1-2 napig nem irsz neki es varod h o mit lep...

2009. szept. 25. 19:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Bevallom, én is mindig elvártam h a fiú írjon előbb:$

Tetszett h érdeklődik irántam, meg jól esett, meg hát valljuk be ő a "férfi", neki kell meghódítania:D

Azért egy lánynak sztem sokkal égőbb ha ráakaszkodik egy fiúra pedig az nem érdeklődik iránta, mint fordítva. Egy lány azért nehezebben viseli az ilyesmit. De ha nem írsz egy pár napig, és a lánynak bejössz 1000% h rádír, vmi kis hülye ürüggyel:)

2009. szept. 25. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Hmm, van abban valami amit az egyik előttem szóló írt. Ha állandóan te írsz neki, ergo hűségesen keresed mint a kiskutya, akkor hozzá fog szokni. Ám ha kicsit flegmábbra veszed a stílust, talán már ő fog téged keresni, hogy hol van az ő "kiskutyája".
2009. szept. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!