Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb férfi, aki otthon főz a csajnak az első randin, vagy aki elviszi egy étterembe vacsorázni?
Csakis otthon. A te terepeden vagy, sokkal jobban érzed magad alapból. Mindenről van ott egy érdekes sztori.
Megmutatod, hogy te tudsz főzni is. Nem kell fizetni. stb.
De nagyobb poén, ha együtt főztök.
És igen, ha úgy alakul ott lehet ... is.
hihetetlen hogy mindenki az otthon főzésre szavaz!
Szerintem egy ismeretlen nő egy ismeretlen lakásban nem tud olyan felszabadult lenni mintha egy mindkettőnk számára ismerős helyen találkoznánk. És egyébként sincs semmi értelme, nem érdemes első alkalomra ellőni az otthon főzést, szerinte senki nem kíváncsi egy ismeretlen ember lakására, mennyivel érdekesebb akkor felvinni a lányt amikor van valami kis kötelék és már alig várja hogy megtudja hol laksz.
Úgy látom, a kérdés rosszul lett feltéve: nem derül ki, hogy "ütközés" és tel.számcsere után, szinte idegenként kerül sor az első randira, vagy már ismerik egymást egy ideje (közös suli, munkahely, barátok, közeli lakóhely,stb.)és úgy érkezik el a közös vacsi ideje. Mindkét esetben más lehet a megítélés.
Idegenként én is inkább egy semleges helyet javasolnék, ami lehet akár egy teázó is, nem kell drága étterembe menni! De ha már ismerik egymást, csak most közelednek, akkor semmi kivetnivalót nem látok egy - akár közös - otthoni főzőcskézésben.
Szerintem első randinak inkább az étterem jön be, mert ha esetlen még a lány és a férfi még nem ismerik egymást, akkor így kevésbé frusztráló a lánynak. Nem gondolja az, hogy a pasi csak meg akarja fektetni és úgymond van menekülési út, ha esetleg nem jönne be a pasi. Meg ha ismerik egymást is akkor sem szabad mindjárt egy ilyen kaliberű randival indítani. Viszont nem minden csaj ragaszkodik az étteremhez, én sem, csak valami nyilvános hely legyen, ahol meghitten lehessen kettesben lenni. Engem a barátom az első randin elvitt sétálni a parkba és rengeteget beszélgettünk.
De az otthon főzést se tartom megvetendőnek:) Inkább ez akkor jó randinak, ha már kicsit közelebbről ismerik egymást a felek és már jóval túl vannak az első randin. Engem így simán levenne egy pasi a lábamról:)
Szerintem hatásosabb vmi felszabadult szórakoztatóbb randi, mint egy vacsora túl komoly első randinak. Vacsora és mozi(nem lehet beszélgetni se) első randinak nem a legjobb.
Ha viszont a kettő közül kell választani akkor ismeretelenül étterem, de ha ismered akkor mindenképp nyerőbb az otthoni főzés.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!