Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma életemben először leszolíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma életemben először leszolítottam egy lányt. Egész könnyen ment. Tényleg ilyen könnyű? Csak jó nyitás szimpátia és nyert dolog?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok,szemezés után mentem oda
2013. ápr. 21. 20:17
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Leszólítani nem nagy ügy, én is szoktam élni vele, mert nem nehéz. Más kérdés, hogy olyan ocsmány vagyok, hogy a lányok még beszélgetni sem akarnak velem.
2013. ápr. 21. 21:12
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert a csajhoz ;D

Én először kb tavaly októberben próbálkoztam meg ezzel, mindig féltem a lányoktól. Már párszor láttam buszmegben, mondtam neki, hogy láttam már párszor, megkérdeztem melyik suliba jár, minek tanul. Beszélgettünk kb 10 percet, aztán ő leszállt, de még megkérdeztem azutáni nap melyik busszal megy. Aztán másnap tényleg találkoztunk a buszmegállóban és úgy döntöttünk, hogy egyel későbbi busszal megyünk, bementünk inkább egy pizzériába. Aztán végülis nem sokminden lett belőle, azóta is jóbarátok vagyunk. Így alakult :D Közben nekem lett barátnőm, neki most van barátja, mi pedig azóta is jóbarátok vagyunk :D

Én mindig is utáltam magamat és csúnyának tartottam magamat, aztán rászántam magam arra, hogy odamegyek hozzá és kellemesen csalódtam :) Tegyük hozzá, hogy én egy félénk, átlagos srác vagyok, ő pedig egy népszerű, gyönyörű (topmodell :'D) lány, azelőtt nem beszéltem vele soha, szerintem nem is látott engem, de nagyon kedves volt.

Srácok, ne balf@szoskodjatok, ha nagyon féltek, akkor próbáljátok idegen helyen, olyan lánnyal, akit valószínűleg soha többé nem fogsz látni (márha nem jön össze a dolog). Így azért is könnyebb, mert ha elküld melegebb éghajlatra, akkor nem fog számítani, maximum lógatod az orrod egy ilyen eset után, mit számít... :) Nem kell gondolni arra, hogy elronthatod, hiszen akkor pont emiatt rontod el. Inkább képzeld el, ahogy vele beszélgetsz, ő mosolyog, te pedig teljesen laza vagy. Esetleg azt, hogy vele smárolsz, vagy hadd ne mondjam mit csinálsz :D Szóval gondolj a sikerre, hidd el, hogy lehetetlen elcseszned. Nekem is így sikerült.

16F

2013. ápr. 21. 21:21
 23/46 anonim ***** válasza:
22: Így is el lehet nagyon rontani, ha valaki annyira ocsmány dagadt és alacsony, mint én.
2013. ápr. 21. 21:23
 24/46 anonim ***** válasza:

@23:

22-es vagyok.

Ne a kifogásokat keresd, inkább csak azon javíts amin tudsz!

Nekem olyan barna a bőröm, hogy a cigányok elszégyellik magukat mellettem. A hajam göndör és zsíros (sampon lósz*rt se ér), 2 méteres Dumbó fülem van. Tiszta pattanás a fejem, a mellkasom be van esve, gyenge vagyok és félénk.

Én ez ellen nem tehetek semmit, de te még lefogyhatsz, ha az nagyon zavar, nekem ez már nem fog változni :(

DE! Kialakult egy új személyiségem. Úgy vettem észre, hogy a lányok 2 percnél tovább nem bírják mellettem, hogy ne nevessenek (nem azért mert hülyén nézek ki :D). Tehát a humorérzékem jó. Szerintem elég kedves vagyok, és tökéletesen megfelelek lelki szemetesládának is (ez jó dolog, hiszen a csajok sokszor szoktak a problémáikról beszélni, és ha te meghallgatod őket, elmondod a véleményedet nekik, akkor már azzal is rengeteg plusz pontot szerzel náluk, még ha tagadják is, tudat alatt ez rengeteget számít).

Nem akarok regényt írni, de ha végzel egy kis kutatómunkát, hogy mi az, ami bejön a csajoknak, akkor (ha nem is pillanatok alatt, akár hónapok, talán évek is kellenek hozzá), de rengeteget javíthatsz magadon: KÍVÜL-BELÜL!

2013. ápr. 21. 21:36
 25/46 anonim ***** válasza:
Leszólítani nem is nagy szám, de arra számítsatok, ha nem vagytok magasak és jóképűek, akkor le lesztek koptatva, de ennél is rosszabb, ha olyan csajt fogtok ki, aki kigúnyol, kinevet titeket, mert sajnos ilyenből van a legtöbb. Neked meg, kérdező vagy hatalmas mákod volt vagy jóképű-magas gyerek vagy.
2013. ápr. 21. 22:14
 26/46 A kérdező kommentje:
182 centi magas vagy.Az arcommal sincs baj.Átlagosan sportos az alkatom
2013. ápr. 22. 15:51
 27/46 anonim ***** válasza:

Ne higgyétek, hogy a magas srácoknak olyan könnyen megy...:)

20/F

2013. ápr. 23. 16:51
 28/46 Hanariko ***** válasza:
Nem olvastam el a komikat, de igen, kb. ennyi az egész :)
2013. ápr. 23. 16:51
 29/46 anonim ***** válasza:
Hát én ilyen 165-170centi körül vagoyk és eddig minden lány undorodott tőlem, akit leszólítottam, szóal igen is előnyben vannak a magas fiúk, a lányok undorodnak az alacsony fiúktól, az ő szemükben mi undorító, taszító szörnyek vagyunk.
2013. ápr. 23. 17:52
 30/46 anonim ***** válasza:
van egy alacsony haverom, imádják a lányok
2013. ápr. 23. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!