Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan ember van, aki csak azért van a párjával, mert "lejjebb adta a szintet", azaz olyan nem jutott neki, amilyenre valóban vágyott?
Nem tudom, én és a párom úgy voltunk, hogy elsőre egyikünk sem volt oda a másikért. Barátságból alakult ki a szerelem.
És ezt fel lehet fogni úgy is, hogy lejjebb adtam a az igényimet, de a belső iránti igényem közel sem.
Szóval én úgy érzem, hogy a párommal megütöttem a főnyereményt, hiába nem tetszett első nézésre.
23/L
Szerinted ki ne fantáziálna arról, hogy egy dögös macával hempereg? A valóságban meg ott a trungya, magára nem adó hárpia, aki elvárja, hogy a faszija istennőnek tartsa őt, de ezért semmit sem tesz.
Ezek a párok meg is érdemlik egymást. Nem kényszerítette össze őket senki jobb esetben.
Összekevered a "lejjebb adni a szintet" és a jellemfejlődést. Bizonyos korokban már más dolgok számítanak.
Pl ha megöregszel, és meghalsz, a tunya feleség lehet
eltemettet, mert szeretett, a díszp*csa meg a temetés
árából inkább elmegy bundát venni :)
Akkor már mindegy, rossz példa volt. Inkább az, hogy meg
tudj benne bízni.
Nekem a belső igények sokkal sokkal erősebbek, mint a
külsővel támasztottak. Ez van, ilyen vagyok. Persze
először a külsejét veszem észre a csajon, de utána ha
elbeszélgetek vele, van, hogy menekülök.
És hiába topmodel, nem tudnék vele kapcsolatot elképzel-
ni, mert olyan ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!