Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sok olyan ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok olyan ember van, aki csak azért van a párjával, mert "lejjebb adta a szintet", azaz olyan nem jutott neki, amilyenre valóban vágyott?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 18:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
biztos van ilyen, de ezt nem tudom N
2013. ápr. 21. 18:40
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én és a párom úgy voltunk, hogy elsőre egyikünk sem volt oda a másikért. Barátságból alakult ki a szerelem.

És ezt fel lehet fogni úgy is, hogy lejjebb adtam a az igényimet, de a belső iránti igényem közel sem.

Szóval én úgy érzem, hogy a párommal megütöttem a főnyereményt, hiába nem tetszett első nézésre.

23/L

2013. ápr. 21. 18:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerinted ki ne fantáziálna arról, hogy egy dögös macával hempereg? A valóságban meg ott a trungya, magára nem adó hárpia, aki elvárja, hogy a faszija istennőnek tartsa őt, de ezért semmit sem tesz.

Ezek a párok meg is érdemlik egymást. Nem kényszerítette össze őket senki jobb esetben.

2013. ápr. 21. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Összekevered a "lejjebb adni a szintet" és a jellemfejlődést. Bizonyos korokban már más dolgok számítanak.

Pl ha megöregszel, és meghalsz, a tunya feleség lehet

eltemettet, mert szeretett, a díszp*csa meg a temetés

árából inkább elmegy bundát venni :)

2013. ápr. 21. 18:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem mindegy az nekem, ha már halott vagyok?
2013. ápr. 21. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor már mindegy, rossz példa volt. Inkább az, hogy meg

tudj benne bízni.

Nekem a belső igények sokkal sokkal erősebbek, mint a

külsővel támasztottak. Ez van, ilyen vagyok. Persze

először a külsejét veszem észre a csajon, de utána ha

elbeszélgetek vele, van, hogy menekülök.

És hiába topmodel, nem tudnék vele kapcsolatot elképzel-

ni, mert olyan ember.

2013. ápr. 21. 18:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak ilyenek is jó páran. Meg olyanok is, akik nem lejjebb adják az igényeiket, hanem változik az értékrendjük (lehet, hogy valaki megkapja tinikorának álmai pasiját, nőjét és kiderül, hogy azok a dolgok, amik miatt annyira rajongott érte, nem is igazán teszik boldoggá, hanem másra van szüksége).
2013. ápr. 21. 18:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja, hogy itt most a külsőségekről van szó, hogy mennyire tartunk ki az ideálunk mellett. Ez valahogy úgy van, hogy ha nekem mondjuk az ideálom a barna haj, barna szem (csak példa) és találok olyat, aki szeret, akit szeretek, aki boldoggá tesz, aki bearanyozza az életem, a ki a lelki társam, akivel vonzódunk is egymáshoz, de éppen szőke a haja, akkor baromira nem fogom úgy érezni, hogy jaj, lejjebb kell adnom az igényeimet, most mi lesz? Ha érted, mire célzok...
2013. ápr. 21. 18:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy vannak ilyen párok..
2013. ápr. 21. 19:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Van ilyen, szerinted miért van annyi megcsalás, csonka család. Aki szereti tiszteli a másik felet tiszta szívéből (és nem csak mondja) az nem tudja megcsalni, + annak nem kell más.
2013. ápr. 21. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!