Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a csúnya, kövér csajok képesek engem értékelni és vonzódni hozzám csak?

Figyelt kérdés
Egyszer buliban részegen smároltam egy ilyen tonnadonnával és úgy ragyogott a boldogságtól, mint még egy lány sem azóta. Igaz számomra ez egy rémálom és igyekszem tagadni is az esetet, de attól még tudom, amit tudok és borzasztóan fáj, hogy egy vékony lány sem akar engem, egy sem viselkedik úgy még randikon sem, hogy látnám a ragyogást a vonzalmat. :(
2013. ápr. 21. 17:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért most nem engem kéne támadni, én sosem gúnyolok ki senkit sem, ha nem tetszik sem. Engem meg nem egy ilyen vékony, szép csaj gúnyolt már ki, meg nyomizott le, pedig nem ártottam nekik semmit sem, sőt nagy részüket egyáltalán nem is ismertem.
2013. ápr. 21. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nem támadás, én ezt veszem le az írásodból: tipikus mai tömegtermék vagy, olyan 12 egy tucat típusú ember.

Vagyis üres vagy.

Lehet tévedek, mert amit itt előadsz az szelet belőled. De ez a szelet ennyit mutat rólad.

2013. ápr. 21. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:
12-nél a pont, ment is a zöldkéz neki:D
2013. ápr. 21. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Hasonló hasonlót vonz. Férfiként olyan nőt fogsz vonzani (nagy általánosságban), aki nagyjából annyira nőies, feminin, mint amennyire te férfias, maszkulin vagy. Ha nem tetszik, változtass.
2013. ápr. 21. 18:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hülyeség. Inkább illenék össze egy évkony csajjal, mint egy nagy darab asszonnyal. Egyébként láttam valamelyik ilyen pici, alacsony, vékony fiút egy hasonló csajjal, sőt a csaj kicsit még magasabb is volt a fiútól. Én is ilyen csajokra bukom és jól is néztek ki együtt.
2013. ápr. 21. 18:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül a külsőre értem a férfiasságot és a nőiességet, bár tény, hogy abban is visszatükröződik.
2013. ápr. 21. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Na,Én itt vagyok, jó vékony sexy alakom van, 166 cm-s és 50 kiló vagyok!!!! Én is sok kövér nőtől falnak megyek, mert nyaliznak ill. az exemet is elvette tőlem 1 bálna nő!
2013. ápr. 26. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!