Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz? :S
Szerintem eléggé paraszt.
Írhatta volna pl hogy együnk egy pizzát(fagyit bármit)
Van itt a városunkban egy jó hely....
Vagy valami ilyesmit.
Gááz! Báár egy második randinál már nem... Pl. én tanulás miatt nem tudtam volna egy teljes napot rászánni(most lehet huhogni, de a vizsgán sem akartam megbukni) és napi szinten beszéltünk, de ő csak azt mondogatta, hogy én túl messze lakom hozzá, stb... Az ilyen már viszont a csaj részéről gáz szerintem...
De most a srácnál tényleg gáz!
Észrevetted milyen kérdést tettél fel, miután ő ezt kérdezte?
- Most már azért találkoznék veled.
Ebben benne volt bármiféle utalás is arra, hogy kinek kéne kihez mennie?
Azt mondta hogy találkozni akar veled. Ki a f a szom említette hogy menj te? Beszéljetek meg egy találkát és csoki.
Így ahogy leírtad így gáz. Ne példálózgasson és várja a csodát, hogy majd te önszántadból mész.
Úgy vélem, ha el akar hívni akkor fogalmazza meg rendesen és írja meg, hogy ekkor vagy ekkor nagyon szeretne találkozni de ő nem tud menni mert nincs elég pénze vagy hasonló. Ha csak lusta lemászni hozzád akkor pedig hagyd ezt a pasit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!