Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek alaptalan, hogy sok pasi szidja a lányokat?
mondok én! :)
nem írtam hogy egyszer, kikérem magamnak.. úgy írod ezeket mintha jobban tudnád! igen képzeld! többször is visszautasítottak. De ezeknél a visszautasításoknál / nyilvános beszólogatásnál sokkal rosszabbakat éltem át. Inkább a visszautasítás mint, hogy újra átéljem azokat. Nektek meg ez a világvége... szánalmas. Mindenesetre, kaptam jelzőket, hogy dagadt, ronda, undorító, szörnyeteg, ami azért egy 15-6 éves lánynak nem valami jó! (ennyit arról hogy a dagi lányok kellenek) De lány létemre nem neten szapultam a pasikat, hanem tettem érte hogy vonzó legyek! és most akik anno kigúnyoltak, most próbálják visszanyalizni magukat, mert már jócsaj kategória vagyok!
Ti, mikor tettetek le valamit az asztalra, hogy vonzóbbak/kelendőbbek legyetek? (tisztelet a kivételnek!)
Engem őszintén hidegen hagy, gyerekesnek tartom az általánosításokat, és azt is aki az egész női nemet vádolja sikertelenségéért.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!