Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy rossz külső,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy rossz külső, testi adottságokkal rendelkező fiúnak sokkal jobbak lennének az esélyei egy barátnőre, ha barátkozással indulna a kapcsolata egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Már belefáradtam, hogy lelkesen próbálkozom, leszólítok lányokat az utcán is akár, de mindig lekoptatnak, elutasítanak, legjobb esetben is csak haveri viszony alakul ki úgymond, mert hát tény, hogy nem vagyok egy jó pasi, így nyílván nem tudnak hozzám vonzódni. De vajon, ha kimondottan úgy indítanék, hogy csak barátkozni szeretnék, nem kell kapcsolat a lányok nyitottabbak lennének az ismerkedésre velem vagy akkor is ugyanúgy elutasítanának. Persze titokban abban reménykednék, hogy idővel meglátnák a jó tulajdonságaimat a ronda külsőm ellenére és esetleg belémszeretnének vagy ez hülyeség?

Már fogalmam sincs mit kéne csinálnom, hogy végre egy lánynak én kelljek, hogy kívánjon, vonzódjon hozzám. Prostizni nem szeretnék az olyan mű meg szerelmet úgy nem lehet venni.

2013. ápr. 19. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7: Én megírhatnék a gondolat hatalmáról, de minek, mert úgyis gyökér vagy hozzá, hogy megértsd. Pedig a gyakorlatban is alkalmazod, azzal, hogy 99ezerszer leírod,hogy a rondaságon nem lehet változtatni és a rondák még barátkozni sem tudnak. Épp ez a baj.

Nem az a baj, hogy ronda vagy, hanem hogy ostoba (és önbizalomhiányos).

6-os

2013. ápr. 19. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Gratulálok a személyeskedésért. Azontúl "gyökér" (amit te sértésnek szántál, de én ezt még fel is vállalom ezt a jelzőt, hiszen a gyökér az alapja minden növénynek, minden innen indul ki.) másrészt "ostoba" jelzővel illetni valakit, akit nem ismersz tipikus példája annak, ahogy a mai lányok viselkednek. Ha valami nem tetszik nekik, mindjárt a másikra ragasztgatják az ilyen, és ehhez hasonló kifejezéseket csak azért, mert képtelenek belátni, hogy nincs igazuk. Nemrég levezettem elég részletesen a csúnya fiúk létezését és lélektani viszonyait. Talán találkoztál vele. Ezért nem akartam még egyszer leírni. Az, hogy önbizalom-hiányos, szintén nem egy jó szó. Az önbizalom azokból a dolgokból ered, amikben már tapasztalatot szereztünk, és tudjuk, hogy képesek vagyunk rá. Az élet szinte minden területén jól megállom a helyem, nem vagyok tehát önbizalom-hiányos, csak tudom a tényeket, hogy a rettentően ocsmány külsőm miatt minden lányt elriasztok. Azért mert rémisztően ronda vagyok, messziről elkerül mindenki. Mert undorító a külsőm ezért sohasem lesz párom.
2013. ápr. 19. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Bazz, küldj már egy képet magadról, minden kérdéshez odaírod, milyen ocsmány vagy, szerintem tuti csak trollkodsz. :D

Amúgy a külsővel kapcsolatban nincs olyan dolog, amin nem lehetne változtatni (ha máshogyan nem, akkor műtéttel), kivéve talán a magasságot, de azt meg testbeszéddel lehet ellensúlyozni (lásd pl. Al Pacino, ki se látszik a földből, mégis van egy férfias kiállása).

2013. ápr. 19. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
13: Jah, valószínű. Mert olyan poén lenne azzal viccelődni, hogy az ember még soha egyetlen egy csajnak sem kellett 26 év alatt. -.-'
2013. ápr. 19. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:
De 99%, hogy nem a külseje miatt. Ha meg tévedtem, és az 1%-nyi esély bizonyul igaznak, akkor meg még könnyebb lenne változtatni (sport, öltözködés, plasztikai műtét stb.), szóval innentől nem értem a panaszkodást.
2013. ápr. 19. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!