Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hozzátok hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hozzátok hányszor mentek oda fiúk ismerkedni vagy randira hívni titeket?

Figyelt kérdés
És hányszor szoktátok elutasítani? Első benyomásként a a külsejét nézitek, és az alapján engedtek? És szerintetek egy olyan srác aki átlagos vagy annál picit jobb odamegy egy nagyon szép lányhoz így, annak mennyi esélye van?

2013. ápr. 16. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
nekem egyszer volt ilyen és nem utasítottam el egyáltalán. és szerintem egy átlagosnál picit jobb fiúnak már sok esélye van egy szép lánynál.:)
2013. ápr. 16. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Biztos statisztikát készítenek róla...

Nulla.

2013. ápr. 16. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

nem tudom, sosem számoltam. de azért jópárszor, nem lehet okom panaszra. az első benyomás alapján döntöttem, amiben álszentség lenne azt mondani, hogy nem számított a külső. számított, de nem volt minden. nagyban függött a reakcióm attól is, hogy ő milyen stílusban nyitott felém volt rá példa szórakozóhelyen, h belemarkolt a hátsómba majd belevigyorgott a képembe, hogy helloszia...na neki pl nem volt szerencséje. de jöttek már oda hozzám vicces szöveggel és sima, kedves mondatokkal is.

egyébként meg lehet valaki bármennyire jóképű, ha a szóbeli megnyilvánulásai alapján egy tajparaszt...

23l

2013. ápr. 16. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer:) csúnya is volt, de azért beszéltem Vele egy ideig, aztán meguntam a zsíros haját:/
2013. ápr. 16. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Én nem nagyon járok el itthonról, nem járok bulizni, és beülős helyekre sem, így alig volt ilyen srác, azok is akkor, mikor épp ilyen helyen voltam...

Az első benyomás a lényeg, tehát a külső, de ha a belsőjével meg tud győzni, h mégis érdemleges egy beszélgetésre, vagy egy folytatásra, akkor benne vagyok.:)

A szép lányokat amúgy ritkábban szólítják meg, mert félnek tőlük.:D Tehát ők örülnek annak is, ha egy átlagos csávó kezdeményez náluk - kivéve ha nagyképű a csaj...

2013. ápr. 16. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:

már többször volt, és így döntök:

- nagyon csúnya: ha bunkó, elküldöm, ha kedves, beszélgetek vele

- elviselhetö+: ha bunkó, megint csak elküldöm, ha meg kedves, benne vagyok egy taliban

nálam azért számít a külsö, mert hogy szeressek valakit, ha nem tudok ránézni??

persze a belsö nagyságrendekkel fontosabb!

2013. ápr. 16. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
En velem tobbszor is tortent mar, parszol csak ugy beszoltak vmi "bevalt" dumat a testemre, szoval azokat lesz.rt.m nagy ivben (elnezest a kif.esert), viszont egyszer a repuloteren random megszolitott egy pasi (azelott ott allt mellettem) es beszelt errol arrol meg kerdezgetett, vegulis legalabb elutottem az idot v.hogy. de aztan semmi nem tortent, meg kicsit idosebb volt nalam es en azt nem szeretem annyira. 15/L
2013. júl. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!