Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom furcsának és hihetetlennek, hogy a csajok nem tudnak vonzódni egy alacsony, alig 50-55 kilós fiúhoz?
Azért nem vonzódnak mert
"A lány szíve nem csitulhat el
A lánynak bizony hogy EMBER kell..."
csak hogy nagyoktól idézzek. Egy lány milyen védelmet várhat egy olyan fiutol aki vasággyal együtt 60 kiló? :)
Első. "Nem,rajtad kívül még vagy napi húsz-harminc óbégató kérdésfeltevő problémázik ezen rendszeresen.Talán a hozzáállásotokban kéne keresni a hibát."
Nyilván ha sok ember vergődik ugyan amiatt akkor nem bennük keresendő a probléma gyökere. Igenis ez a helyzet.
De mint ahogy a 3. leírta, hogy érezhetné magát egy nő biztonságban, egy nyikhaj mellett? Abszolút nem férfias. Amióta világ a világ a férfiassághoz hozzá tartoztak ezek, amiket te is leírsz. Legyen vagy egy nagy mackó, vagy egy izmosabb atléta. De ugyan ez elmondható a női ideálokról. Az évezredek múlásával csak annyiban változott náluk is a helyzet, hogy a molettebb kivitel talán kevésbé népszerű.
De rátok visszatérve. Képzeld bele magad a lányok helyzetébe és rájössz, hogy te is ugyan úgy néznél az ilyen alkatra, mint ahogyan ők teszik.
Egy olyan pasi, aki súlyra kb akkora (lehet, még kevesebb is), mint én, az számomra nem vonzó. Ilyen alapon akármilyen lánnyal összejöhetnék, mert ez a súly, és gondolom, ez alapján az alkatod is, meglehetősen nőies lehet. Én a kapcsolatban igenis szeretném érezni, hogy én vagyok a nő. Nem egy kisfiú anyukájaként, hanem NŐ-ként.
Amúgy, az egészséghez sok minden hozzá tartozik. A vékonyság elérhet bizonyos egészségtelen határokat, és a kigyúrt sem feltétlenül mű vagy egészségtelen. A mackós meg... Az megnyugtató és kedves, és igenis lehet egészséges az is.
Gyúrjá vazze.
Mellesleg te vonzódsz a 80-90 kilós nőkhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!