Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy megismerjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megismerjem?

Figyelt kérdés

Reggelente és néha haza felé a buszon látok egy srácot és nekem nagyon bejön.

Lécci válaszoljatok!!!

2009. szept. 23. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg hogy nem ismerjuk mi egymast valahonnan és igy biztos parbeszédbe elegyedtek 13/F
2009. szept. 23. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:

pl. beszélj vele :)

na de viccen kívül kezdj rá kedvesen mosolyogni, próbálj vele szemkontaktust felvenni, és ha látod, hogy vevő rá, akkor nyugodtan szólítsd meg (de az is lehet h akkor már ő fog hozzád odamenni :)

a lényeg h ha megvan az első lépés (szemezés mosoly), akkor ne várd a végtelenségig, h ő lépjen, mert lehet h mindkettőtök ugyanúgy tele van kétségekkel és félelmekkel. a srácok szeretik a határozott csajokat, hidd el ;)

2009. szept. 23. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

vetkőzz le a buszon és vesd rá magad.

viccen kívül, menj oda hozzá és kérdezd meg h melyik suliba jár...és hogy melyik busszal jön haza. esetleg kérd meg h másnap reggel foglaljon neked helyet

2009. szept. 23. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Apám az első hozzászolón nem csodálkozok h 13 éves, be se kellett volna írni, akkor is vágtam volna h valami nagyon fiatal:D
2009. szept. 23. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz már sztem régóta járkálhattok együtt a buszon hogy csakúgy azt mond ismerős valahonnan. Sztem csak szimplán próbálj mellé ülni, állni aztán vmi adott helyzetben tök semleges dologgal kapcsolatosan megszólalsz, pl ráz a busz te kicsit megbotlasz és olyankor azt mondod hogy "ilyenkor mindig majd elesek" ha erre veszi a lapot és reagál vmit legalább csak nevet, akkor már előrébb vagy :D
2009. szept. 23. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:

már régóta látom a buszon....kb 1 éve mindig.

de pont ugy van, hogy az utánam lévő buszmegállóba száll fel és le.

így reggel amikor felszállok majdnem üres a busz ő meg utánam száll fel a következőbe és elől szokott le ülni azzal sztem nem mehetek oda h bocsi leülhetek, mert nincs hely...így egyáltalán nem tudom megközelíteni sztem sajnos:(

2009. dec. 11. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!