Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy jól érezzük magunkat együtt, bevallottuk egymásnak hogy oda vagyunk a másikért de mégsem alakul a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
A kölcsönös vonzalom megvan, jól elvagyunk egymással, de mégsincsenek nagy érzelmek, és az utóbbi időben már minta a kapcsolatunk kezdene semleges lenni. Már nem is érdekel kb hogy mi van vele, ha találkozni akar oké, de amúgy annyira nem érdekel már. Sok randink volt már.2013. ápr. 13. 17:18
1/7 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne a dolog, ha tudnánk legalább a nemedet, mert nem mindegy a perspektíva.
2/7 A kérdező kommentje:
Én lány vagy ő meg fiú :D
Mondjuk lehet ott szúrtam el hogy elmondtam hogy "Jól érzem veled magam és mióta találkoztunk tetszettél nekem" meg hogy a barátnőm volt a kerítő hogy kettesben is tudjunk találkozni... :S
Dehát kijött belőlem, meg először ő mondta el, és a rá következő 4-5 randin mondtam el csak neki. Kb 1 hónappal később. Már nem bírtam ki hogy ne mondjam el :S
Szóval lehet elszúrtam, de attól függetlenül még éreznem kellene iránta valamit.
2013. ápr. 13. 17:25
3/7 A kérdező kommentje:
* vagyok
2013. ápr. 13. 17:26
5/7 anonim válasza:
Amúgy igen, örülj, hogy viszonylag hamar jutottál erre az álláspontra. Szépen kedvesen "építsd le", és keress valakit mást.
Ha már most így érzel, akkor fölösleges ezt erőltetni.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak én nem vagyok népszerű a fiúknál. Vagyis aki nekem tetszene annak én nem kellek. Aki meg bepróbálkozik nálam, az nekem nem kell. Ez a fiú amúgy aranyos, meg külsőleg is tetszik, csak valahogy alább maradtak bennem az érzelmek. Mondjuk igazi csókunk nem volt még, lehet akkor jobb lenne?
2013. ápr. 13. 17:33
7/7 Vackorka válasza:
Szerintem ez a fiu tul kedves,tulságosan kiszámitható, ismered minden lépését, és igy nem igazán vonzó már számodra. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!