Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen alkatú fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen alkatú fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Kort kérlek írjatok!
2013. ápr. 13. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ez egyértelmű... Magas, delta (széles váll, izmos kar, keskenyebb csípő, izmos, esetleg kocka has) ne legyen nyizege lábú... A hónalja ne legyen szőrős.. A mellkasa, lába lehet.. Kb ennyi, és legyen helyes:)

14/l

2013. ápr. 13. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
még jó hogy nincsenek igények
2013. ápr. 13. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
"Csak" ennyi,kedves 1-es?
2013. ápr. 13. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne legyen túl magas, se kövér. :D

18/L

2013. ápr. 13. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
1-es: Számodra lehet, hogy ez egyértelmű, mert neked ez az ideálod. Másnak meg más.
2013. ápr. 13. 15:15
 6/9 A kérdező kommentje:
A túl magas mit jelent egész pontosan? :D
2013. ápr. 13. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:

első azt nyüzügének hívják XD

ne legyen annyi kiló mint én 44 vagyok

de 65 azért legyen meg és 85 fölött nekem az sok lenne

65-85 ig bármilyen súlyú bármilyen alkatú (sovány, izmos, duci tök8)

na meg pici vagyok 160 centi nincs ilyen magas ismerősöm aki (160-tól fölfelé magyarul :D)

2013. ápr. 13. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos... ne legyen túl izmos, se kövér. De azért látszódjon, hogy ad magára. Hah, meg jó feneke legyen ;P

L

2013. ápr. 13. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Legyen sportos alkatú,de ne túl kigyúrt. A lényeg a kisugárzás. Átlagos magasságú legyen. De igazából ez nem törvényszerű....Most épp egy alacsonyabb srác tetszik - max 2 cm-el magasabb mint én,de annyira bejön,h nem nagyon érdekel a magassága... :)
2013. ápr. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!