Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdőbe megyünk a baratommal. Mit csináljunk ott?
Figyelt kérdés
Vannak kis padok,nyugodt részek...stb nappal megyunk oda. 18körül vagyunk, és 5honapja jarunk,de még szűz vagyok. ő már nem,régóta2013. ápr. 10. 16:15
11/21 anonim válasza:
tapi, smaci simán mehet, de egy bokorban miért ne lehetne lecumizni.
esetleg fára mászás :D
12/21 anonim válasza:
lényeg a lényeg, hogy ha levetkőztök akkor otthon nézzétek át egymást, ő alaposan a kis puncidat meg minden testrészed meg te is neki, hogy nincs e kullancs...
13/21 anonim válasza:
Ezek a válaszok:DDD
Sétáljatok,beszélgessetek,egyetek.Ha ennyire nem tudod és ráparázol előre,akkor inkább maradjatok otthon!
14/21 anonim válasza:
Nekem van pár perverz ötletem :p
15/21 anonim válasza:
Bár még nincs kullancs szezon, de azért vigyázzatok!
Smárolás, tapizás (kölcsönösen) simán belefér!
16/21 anonim válasza:
Mikor dugtok már amúgy mire vártok?
17/21 anonim válasza:
annyira facepalm ez a kérdés, komolyan.
szűz csaj ezen variál, hogy mit csináljon a barátjáv az erdőben:DDD
remélem jól megb@sznak egy fatövében, haha:D:D
18/21 anonim válasza:
Bárcsak engem dugna meg 5 fickó egy fa tövébe.
19/21 anonim válasza:
Málna még nincs. Szedjetek kullancsot.
20/21 anonim válasza:
szedjetek gombát, és csináljátok meg pörköltnek. megeszitek, és aztán gyorsan kezdjetek szexelni, hisz ki tudja, mennyi van még hátra az életből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!