Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ennyire felszinesek az emberek?
Szerintem nőben igenis sokat számít, hogy nézel ki. Ha a "jó nő" kártyákkal indítasz, akkor elég korán elkezdenek az idősebb pasik nyomulni meg a nagy arcok. Ez se egy jobb élmény.
Kb 13 évesen már megtanultam hogyan rázzam le az agresszív disznókat, vagy hogyan reagáljak arra ha egy harminc év körüli srekfej taperol "véletlenül". Próbáltam elcsúfítani magam direkt. Pl fiúsan öltözködtem, meg hasonlók, de valamit mindig láttak bennem.
Ugyanakkor legjobb barátnőm hasonló alkat volt mint te. Sokat diétázik most hogy tartsa az alakját - mint te - ha vele beszélgetek neki mégis más élményei voltak. Tizenévesen békén hagyták most meg igaz tennie kell érte, de jól megvan a barátjával és szereti ahogy kinéz :) mármint ő saját magát szereti érte - és ez jó.
Egy fiú először amit megnéz rajtad az úgyis az lesz, hogy hogy nézel ki. Azután próbálkozik be nálad. Rengeteg lány van a legtöbb fiú pedig gyáva még ahhoz is aki tetszik neki.
"Próbáltam elcsúfítani magam direkt"
Ez mi? :D Ilyet csak egy súlyosan pszichés nő csinál :D
"Tetováltattam magam egy csomót, felnyírva hordtam a hajam és tele volt fémmel a fejem"
Ezzel mégjobban bebizonyítottad hogy nem vagy normális :D
Igen ez ilyen...
Gratula a fogyashoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!