Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig mondja hogy hiányzol, oda vagyok érted, imádom a társaságod de mégsem keres 4-5 napig, és elég neki heti 1 találkozás?
Figyelt kérdés
Miért? Én mondtam már neki hogy ha annyira hiányoznék gondolnál rám. Mire azt mondta "Gondolok én rád nem is keveset, de másfelé is járnak a gondolataim".2013. ápr. 9. 08:12
11/16 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy én már ragaszkodni kezdek hozzá. Meg na igen, én soha sem voltam népszerű a pasiknál. Eddig soha sem volt kölcsönös vonzalom senkivel. És most végre van valaki akiért oda vagyok és hajlandó néha velem lenni. Jól esik hogy megölel, és hátha sikerülne már egy kapcsolatot kialakítanom. És igen, szűz is vagyok még, ez sem egy utolsó szempont részemről hogy tudom hülyeség ilyet mondani, de már nem bánnám ha túl lennék rajta. 24 éves vagyok...Persze ne dobjam csak úgy oda magam meg hasonlók, de vonz engem. Még ha ő csak néha időtöltésre is használ.
2013. ápr. 9. 09:33
12/16 anonim válasza:
11 Ennél 100x minőségibb kapcsolataid lesznek, ha nem akarsz érzelmileg padlót fogni, akkor szépen lezárod. Mert ennek egy ilyen kapcsolatnak nincs értelme.
14/16 A kérdező kommentje:
Én 24 vagyok ő 25.
Hát nem tudom...Eddig sem volt semmilyen kapcsolatom, várhatok ki tudja meddig. És én félek hogy nem lesz egyáltalán. Jó hozzábújni, jó vele lenni. :S
2013. ápr. 9. 11:13
15/16 anonim válasza:
attól még szerethet őszintén, hogy nem kíván a nyakadon lógni állandóan, az pedig jogos, hogy másfelé is járnak a gondolatai. nem kapcsolatfüggő és egymaga is fel tudja találni magát. én is ilyen vagyok, hetente egyszeri találkozás minden barátommal bőven elég, de amellett mindig őszintén szeretem azt akivel épp vagyok. nem mindenkinek arra van igénye, hogy unalomig együtt legyen a másikkal szeretet címszó alatt. mások az igényeitek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!