Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nem jelöl vissza facebookon?
Van egy srác aki tetszik és néha beszélgettem vele szoktunk néha egymásnak köszönni, bejelöltem facen és nem jelölt vissza aztán megkértem a barátnőmet (ő is kb annyira ismeri mint én)h ő is jelölje be, őt visszajelöltem, ezek után visszavontam a jelölésemet,
Arra következtetek h egyáltalán nem jövök be neki és nem igaz h nem ismert meg ...és különben is ha vkit egy jó csaj bejöli akkor egy srác tuti h visszajelöli függetlenül attól h ismeri vagy nem sőt megtiszteltetésnek érzni...
jócsajnak tartod magad...egó men,vagyis woman vagy women hogyirják a nőt?
ebből is kiderül ha egy csajnak bejön egy csávó lép,én nemjöttem be senkinek ezér nemjelöl be senki ahogy titeket se gyk-s luzerek
Én csak azt jelölöm vissza akit ismerek,.Legyen a csajnak megtiszteltetés hogy elfogadtam.Mi vagyok én,facebook-kutya,hogy odavetett bejelöléseken örömködjek? HAkit nem ismerek,az nem lesz az ismerősöm,legyen bár Mila Kunis akár..
Talán csak nem ismert meg,vagy nem vette észre.
17/F
Lehet, hogy a barátnődet megismerte, mikor megnézte az adatlapját, mert vannak például közös ismerőseik, meg jó volt a profilképe.
Direkt nem azt írtam, hogy szép, vagy csinos, hanem jó, azaz fel lehet róla ismerni.
Téged lehet, hogy nem ismert meg a profilod alapján.
Gondolom annyi látszik az oldaladon, hogy nő, meg valami felismerhetetlen kép.
Csinálj egy olyan képet, amiről meg lehet ismerni, aztán vond vissza a bejelölésed és jelöld be megint. Így biztos, hogy újra jelzi a face a jelölésedet.
"és különben is ha vkit egy jó csaj bejöli akkor egy srác tuti h visszajelöli függetlenül attól h ismeri vagy nem sőt megtiszteltetésnek érzni..."
HAHA! Az a baj, hogy a hozzad hasonlo tini csicskak nem tudjak hasznalni a facebookot. Azt hiszitek, hogy nem nez mindenki hulyenek, ha munkahelynek beirod, hogy "koztarsasagi elnok", meg ismerosnek bejelolsz 1000 vadidegen embert, a fenykepen amin egyedul vagy, bejelolod, hogy XY is ott van, es ha a haverod barmit is kiir (pl "meghalt a nagypapam") azt like-olod.
Lehet, hogy ez a srac egy fokkal ertelmesebb, es ezert nem jelolt vissza valakit akivel "neha koszonnek egymasnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!