Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az üzenetet kaptam a társkeresőn, szerintem felháborító, nektek mi a véleményetek róla?
Idézem:
"Egy dolog nem fér a fejembe... már nagyon sokszor írtál nekem más oldalakon... de.. az a baj hogy te a mennyiségre mégy és nem a minőségre.. minek kell 100 nőnek elküldeni ugyanazt a levelet???? Még a kép nélküli profilomnak is írtál, mi értelme volt??? Ugyanúgy írtál a ronda 160 cm magas 40 éves kövér barátnőmnek is.
Mi értelme van ennek?
Látod nem lett mégsem senkid!
Mert ezzel hogy mindenkinek írogatsz a komoly nőket elriasztod!"
Ahelyett hogy normális választ adott volna, így aztán neki sem lett senkije. Ez milyen "társkereső"? Csak keresni akar, de találni nem?
Kettővel találkoztam élőben is még az elején. Azután kicsit besokalltam és hanyagoltam az egészet. A profilom lehet még mai napig fenn van megszámlálhatatlan mennyiségű levéllel.
Ez a mindegy ki a társad egy hülyeség, hatalmas a "zaj" és az érdektelenség ezeken a társkeresőkön. Mint lány a totális közöny mint fiú talán mint porszem a szélben.
Szerintem semmi értelme, de úgy gondolom az első pár alkalommal nem árt türelmesnek lenni a másikkal.
Miért baj az, ha egy pasi 1-2 hét alatt 100 különböző nővel akar BESZÉLGETNI? Ezért van a "copy-paste áradat". Kíváncsi vagyok, hogyha belép egy csaj, és fogadja 50 flört, meg 15 levél, hány pasinak kattint rá az oldalára, legalább, hogy leskubizza a buksiját? Én pl. ha felmegyek, akkor egyszerre kb. 50 adatlapot is végignyálazok. De komolyan nem tudom ki az, akinek érdemes írni akármit is.
Ha meg tényleg csak a lyuk lenne a fontos, nem társkeresőre járnánk, hanem elmennénk egy hivatásoshoz.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!