Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kerülhetnék hozzá közelebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerülhetnék hozzá közelebb?

Figyelt kérdés
van egy srác aki már elég régóta tetszik de eddig nem léptem csak szemeztünk az meg nem nagy dolog.de most minden héten egyszer van együtt egy órán mert a két osztályt össze vonták és majdnem mellette ülök legalábbis eddig így ültünk. de hogy kéne lépnem vagy barátkozni??? néha-néha beszélgettünk de ... egyszer kérni akartam tőle radírt aztán barátnőm rám szolt hogy tollal írunk XD vagy valami ilyesmi . lécci irjatok
2009. szept. 21. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:

,, Az msn legyen veled - mondta Darth Gates" xD

De tééényleeeeeg vedd fel msn-re, ha ott jól elvagytok, akkor a suliba/sulin kívül is tudtok majd.

Üdv Sátán

2009. szept. 21. 15:19
 2/5 A kérdező kommentje:
hát én felvenném msn re csak a címét nem tom és ha meg is szerzem akk is sztem letiltana mert még nem beszélgetünk igazán. de azért köszi!
2009. szept. 23. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Annyira nem lehet bunkó,hogy letilt msn-ről.Hidd el,hogy nem fog.Csak ha te is úgy állsz hozzá,hogy bunkó vagy,amiben kételkedem.
2009. szept. 23. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó ezzel az msn-el szép ütést kapna a srác hogy még a lánnyal egy szót se váltottak de máris felvette...Szóval iwiwen bejelölheted nyugodtan ahhoz nem kell sokat beszélni msnn, ha szerencséd van akkor megérdeklődi hogy mért is jelölted be hát akkor írhatsz vmit.

Amúgy sulin keresztül megoldható dolgokra gondolnék. Kérsz tőle vmit de óra előtt esetleg a füzete, vagy nem tudod hol jártok az anyagban és némi útbaigazításra vágysz. Aztán lehet olyan is hogy barátnőddel beszélgettek vmiről és vhogy úgy ferdíted a beszélgetést hogy kell találnod egy kivülállót hogy megérdeklődd a véleményét. Én ilyen ötleteket tudok :)

2009. szept. 23. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
naon köszi!!!
2009. szept. 24. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!