Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kitöri jelenlegi helyzetemből?
Nem akarlak elkeseríteni, de egy becsületes ember élete ilyen. Csak van, akinek még hétvégén sincs nyugta a
munkától.
Majd lesz alkalmad előbb-utóbb. Csak így tovább!
Nekem is ilyen problémám van/volt. Neten találtam párt, 11 hónapig tartott, és szép volt jó volt, de .... a részletekbe ne menjünk most élvezem a szabadságot... :) A netes társkereséshez meg csak türelem kell... menni fog :)
23/L
Köszönöm a válaszokat!
6-os a szingliség nem szabadság, hanem szenvedés.:( Felkelsz, dolgozol, beszélgetsz munkatársakkal, hazamész, eszel aztán alszol és kezdődik minden az elejétől.:( Egy idő után ebbe bele lehet őrülni, hogy nincs melletted senki, akiben igazán bízhatsz és akit szerethetsz és aki szeret...
ez tény hogy hosszú távon ilyen... de így 11 hónap után nekem még a szabadságot jelenti... tudod az exem féltékeny volt a családomra, és a barátaimra, és ennek minden egyes alkalommal hangot is adott...
És ez csak egy gond volt... gondolom így már sejted miért fogalmaztam úgy ahogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!