Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikortól mondjuk azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól mondjuk azt, hogy összejöttünk valakivel?

Figyelt kérdés
pl. az első csók, vagy nincs ilyen "szabály"?
2013. ápr. 4. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
hát sokan az elsőtől csóktól számítják de sokaknál az az elv hogy több randi és csók után .... változó ! nincs rá szabály
2013. ápr. 4. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Igazából nincs rá szabály. Ahányféle ember, annyi féle döntés. Magamból indulok ki, és semmiképp sem lehet kijelenteni egy csók miatt egy kapcsolatot. A szerelemben nincsenek szabályok, mindenki úgy gyakorolja ahogy akarja, tudja. Én úgy jöttem össze a szerelmemmel, hogy megismerkedtünk élőben, majd egyre gyakrabban együtt voltunk, mondhatnám hogy vibrált a levegő, jól érezte magát velem, s egyszer egy este rákérdeztem, és kijelentettük, hogy járunk. Nagyon simán ment. Igen, ez a kulcsszó ide: simán megy. Ha az összejövés simán megy akkor az az igazi. Ha már csókhoz meg hülye tini szokásokhoz kell kötni akkor sztem még nézd meg az esti mesét :)

23/F

2013. ápr. 4. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
ha már van rendszeres szex.
2013. ápr. 4. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha már harmadszori szakításra se tudsz tőle megszabadulni.
2013. ápr. 4. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
előttem lévő 2 emberke hülyeséget ír :)
2013. ápr. 4. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem első csóktól számít járásnak. :)
2013. ápr. 4. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha mind a két fél tudatja a másikkal, hogy ezentúl romantikus kapcsolatot kíván folytatni a másikkal, ezt kölcsönösen tudomásul veszik és elfogadják.

Ez a szabály, ennyire egyszerű.. Nem kell se kézfogás, se csók, se szex... Bár fura ha két ember egy padon minden testi kontaktus nélkül vall szerelmet..

2013. ápr. 4. 22:03
 8/8 hangszoros ***** válasza:

Igaz történet: 20-on éves csini csajszi. Beöltözve. - Miniszoknya, dekoltázs-. Ül a fotelba, nyomja a gépet. Én a vénkecske nézem, és gondolom: Ha benyulna a gattyába és cumi. Mit ad Isten csajszi benyúl gattyába, és ápolgatni kezdi. És még mondják, hogy nincs telepátia! A csajszinak szuper érzékeny vevője lehet -vagy az adóm a túl erős?- Skubiztam a cickóját, mikózben lelkesen cumizott. Erre kidobja cickóit és közé veszi... A francba van kikapcsolva a telója! Hivnám egy trüsmüsre.

A tárgyra: Van egy mondás, szólás : A pasikat a hasukon keresztül lehet megfogni. Hülyeség! Alatta néhány centivel!

2013. ápr. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!