Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól mondjuk azt, hogy összejöttünk valakivel?
Igazából nincs rá szabály. Ahányféle ember, annyi féle döntés. Magamból indulok ki, és semmiképp sem lehet kijelenteni egy csók miatt egy kapcsolatot. A szerelemben nincsenek szabályok, mindenki úgy gyakorolja ahogy akarja, tudja. Én úgy jöttem össze a szerelmemmel, hogy megismerkedtünk élőben, majd egyre gyakrabban együtt voltunk, mondhatnám hogy vibrált a levegő, jól érezte magát velem, s egyszer egy este rákérdeztem, és kijelentettük, hogy járunk. Nagyon simán ment. Igen, ez a kulcsszó ide: simán megy. Ha az összejövés simán megy akkor az az igazi. Ha már csókhoz meg hülye tini szokásokhoz kell kötni akkor sztem még nézd meg az esti mesét :)
23/F
Ha mind a két fél tudatja a másikkal, hogy ezentúl romantikus kapcsolatot kíván folytatni a másikkal, ezt kölcsönösen tudomásul veszik és elfogadják.
Ez a szabály, ennyire egyszerű.. Nem kell se kézfogás, se csók, se szex... Bár fura ha két ember egy padon minden testi kontaktus nélkül vall szerelmet..
Igaz történet: 20-on éves csini csajszi. Beöltözve. - Miniszoknya, dekoltázs-. Ül a fotelba, nyomja a gépet. Én a vénkecske nézem, és gondolom: Ha benyulna a gattyába és cumi. Mit ad Isten csajszi benyúl gattyába, és ápolgatni kezdi. És még mondják, hogy nincs telepátia! A csajszinak szuper érzékeny vevője lehet -vagy az adóm a túl erős?- Skubiztam a cickóját, mikózben lelkesen cumizott. Erre kidobja cickóit és közé veszi... A francba van kikapcsolva a telója! Hivnám egy trüsmüsre.
A tárgyra: Van egy mondás, szólás : A pasikat a hasukon keresztül lehet megfogni. Hülyeség! Alatta néhány centivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!