Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Skacok! Szerintetek a sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emily95 kérdése:

Skacok! Szerintetek a sportos öltözet egy csajon elcsépelt?

Figyelt kérdés

Elég sportos egyéniség vagyok és többségben sportosan öltözködöm. Rengeteget kondizom, ezért (azt mondják) szép alakom van. Én inkább az izmokra megyek rá, de ez mellékes információ. Szóval mit gondoltok? Egy sportos csaj még szóba jöhet nálatok? ;) köszi a válaszokat előre is 7

185 cm magas, szőke haj, zöldes barnás szem :P

2013. ápr. 4. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:

elég gáz,nem nőies...

185 magas vagy? az durva

2013. ápr. 4. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudna zavarni,de nem azért mondom.
2013. ápr. 4. 20:13
 3/8 Pretty_Fighter ***** válasza:

Nekem bejössz!:D

Bár én lány vagyok,az is ér?:P

2013. ápr. 4. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát őőő... izé...:D nem.... bocsi :(
2013. ápr. 4. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi baj vele, egyáltalán nem elcsépelt. Szeretem a sportos stílusú csajokat. :)

Bár ha túl izmos egy nő, akkor az már inkább visszataszító tud lenni, úgy hogy csak mértékkel a kondival. :)

A magasság viszont már lehet, hogy gondot okozna, mert alacsonyabb lennék nálad. :D

2013. ápr. 4. 20:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Természetesen én sem a bodybuilder csajokra gondoltam, mivel tőlük én is undorodnék ha pasi lennék. Én csak egyszerű szép formás izmokra hajtok... A kicsit kockahasról mi a vélemény?
2013. ápr. 4. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Bakker,mondtam én,hogy egy neves lány sem heteró itt :D
2013. ápr. 4. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Sportos csajok 4 prezident! Hát még ha magas is... (hozzám képest közepes, átlaghoz képest magas)
2013. ápr. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!